Ingen grunn til å henge med hue!

Uavgjort mot Southampton er selvfølgelig ikke godt nok, men vi MÅ innse at trepoengere ikke kommer på løpende bånd! Heller ikke Liverpool vinner alle kamper!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Kampen mot Southampton på fremmed gress var et godt eksempel på hvor tøff denne ligaen er. Et godt eksempel på at seire ikke kan bestilles på forhånd. Et eksempel på at det beste laget ikke greier å få hull på byllen mot defensivt sterke lag. Lørdag ettermiddag hadde vi ikke dagen. Punktum!

Men vi er med. Leder ligaen enn så lenge. Er ikke det flott da? Vi spiller en god andre omgang hvor vi på en "normal" dag scorer både ett og to mål. Men nesten ingen dager er "normale" i Premier League. Så kan vi si at lag rundt oss på tabellen greier å score sine seiersmål mot slutten eller sågar på overtid. I dag greide ikke vi det, dessverre. Men en annen helg er det vår tur. Da avgir andre lag poeng mens vi tar full pott.

Vi er i rute til både topp 4 og ligagull! Vi kjemper mot lag som kanskje vil passere oss på tabellen eller kjempe sammen med oss helt fram til alt blir avgjort i mai. Denne sesongen er vi i hvert fall med i det samme kobbelet av lag. Endelig sier nå jeg! Alt for mange sesonger har vært "kjedelige" og nesten avgjort for Liverpools del på denne tida!

Liverpool spiller ingen dårlig kamp på sørkysten av England. Vi holder nullen, og slipper et godt lag knapt til en eneste målsjanse! Savnet av Lallana var som ventet stort, og Wijnaldum er foreløpig ingen fullkommen erstatter for førstnevnte. Med et par døgnville og litt slurvete brasilianere ble det heller ikke helt som mange av oss forventet.

Til helga venter et Sunderland som har begynt å vinne kamper. Da spiller vi på hjemmebane og skal ta tre poeng! Da er den tøvete landslagspausen kommet enda mer på avstand, og Klopp og co har fått gjennomført sitt vante og faste treningsopplegg i en normal uke. Da tipper jeg vi igjen finner tilbake til den scoringsformen vi har vist de siste ukene. Men som sagt, selv om intet resultat er gitt på forhånd, er troa på at dette går veien stor i år. Større enn på lenge! Derfor er det ingen grunn til å henge med hue etter en god kamp hvor det bare ble ett poeng og ingen mål.