Innsats og høye tanker

Etter nok en skremmende og avslørende kamp er det èn ting som slår meg: 100 prosent innsats må det vel kunne gå an å forlange selv om toppformen er forsvunnet?

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Kom ikke å fortell meg at spillerne i helga var like klare som de var mot Chelsea på tirsdag. Hull hadde faktisk en dag mindre hvile enn de røde, det var ikke lett å se. Det er så en nesten begynner å lure på om spillerne er blitt litt høye på seg selv etter måneder med skryt.

Orker nesten ikke å tenke tanken, men noen ganger ser det ut som vi er avslørt. Rommene er stengt. Liverpools balltempo er ikke til å kjenne igjen, og det er lenge mellom smilene og det positive kroppsspråket som kjennetegnet laget for noen måneder siden.

Det sies jo at det som er for godt til å være sant, faktisk er nettopp det. Internt bråk med Sakho, Coutinhos skade, Matiip-saken, fyllekjøring og ikke minst en forferdelig januarmåned. Viktig nå at hele Liverpool-familien ikke mister troen!

Dette er de samme spillerne som rundspilte de fleste for kort tid siden. Knallhardt arbeid må til for å finne tilbake til taktene fra før jul. Lørdag kommer Tottenham. En glimrende anledning til å yte 100 prosent og starte del tre av sesongen. Det er fortsatt lenge igjen!

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+