Kall en spade for en spade!

Kampen mot Sunderland kan tas på innpust, men dagens prestasjon mot Plymouth var helt hinsides.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er en av de pinligste forestillinger jeg har sett av de røde. Det virket som om spillerne var helt umotiverte. Et forferdelig lavt tempo. Spilling på kryss og tvers. Dårlige dødballer. Dårlige frispark. FA-cupen er kjent for fart, energisk fotball og høy intensitet. Vi så ingenting av disse elementene.

Vi får så en forklaring i etterkant fra Klopp om at vi manglet tålmodighet og finjustering. I dag vil jeg si at dette er en syltynn bortforklaring.

Når manager og publikum har vidt forskjellig syn på samme kamp er det grunn til uro. Jeg ble derfor svært overrasket over Klopps bortforklaringer etter kampen. For meg var det i hvert fall ikke stikkordene tålmodighet og finjustering som kunne forandret kampen.

Vi manglet både energi, fart og bevegelse. Flere av spillerne var direkte dårlige idag.

Jeg synes hele staben og spillerne heller skulle si unnskyld til supportere over hele verden for en pinlig forestilling.

Vi forlanger ikke seier hver gang, men vi forlanger energi, topp innsats og motiverte spillere i alle kamper som spilles på Anfield. Jeg godtar en dårlig dag på jobben. Det har alle, men vi skal kalle en spade en spade.