Klarer Klopp komponere et «nytt» lag?

Vi møter Southampton borte uten to av våre beste menn i Lallana og Coutinho. Kan dette gå bra?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Merker jeg blir litt forbanna på disse oppholdene med landslagsspill. Spesielt på disse kampene som betyr null og niks, men som likevel er en like stor påkjenning på spillerne. Viktigere enn resultatet i disse tøvete vennskapskampene er om alle spillerne kommer helskinnet hjem! Dessverre gjør ikke alltid alle det!

TROLIG UTE:
TROLIG UTE:  Adam Lallana blir trolig ikke klar til morgendagens kamp.

Vi er i flytsonen. Skikkelig i "dytten" for tida. Brasilianerne og Manè spiller ball i hatt med alle forsvar og scorer mål i bøtter og spann anført av en meget god Lallana. Jeg vil savne han aller mest mot Southampton! Det er definitivt ikke samme susen i en Wijnaldum! Lallana på gammel hjemmebane tror jeg også ville prestert og løpt som aldri før!

Klopp må komponere et "nytt lag" fra start i morgen.Det blir en tøff test for de røde som også må spille uten PL kanskje beste midtbanespiller i Coutinho!

Greier Klopp å erstatte to av våre beste menn?Jeg håper det, og at de på benken virkelig tar ansvar og viser for all verden at Liverpool og Klopp er reelle tittelutfordrere denne sesongen! Vi må vise at vi ikke er avhengige av enkeltspillere for at dette skal gå hele veien inn! Blemmer og poengtap vil komme. Akkurat som flere skader. Jeg vil bare ikke ha noen av delene riktig enda. Men det passer vel egentlig aldri?

Lykke til med kampen alle røde!