Konklusjon: Juks og uthaling av tid lønner seg!

Mye er sagt om Palace-kampen, av flere årsaker. Kampen var også nok et bevis på at uthaling av tid lønner seg.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Bortelaget startet med dette omtrent fra avspark. Èn person på banen kan gjøre noe med problemet, nemlig dommeren. Dessverre blir det sjelden gjort konkrete tiltak. Marriners puslete tilsnakk mot slutten av kampen blir bare en vits. Et tidlig gult kort er det eneste som nytter. At det ble lagt til 6 minutter totalt var altfor lite, med tanke på skader, bytter og overdreven tidsbruk på hver eneste dødball. Drepende for fotballen, opp til dommerne å få bukt med problemet. Regelverket er klinkende klart.

Så over til juks: I Coutinhos herlige raid inne i Palace sin 16 meter, endte det med at han til slutt fikk fyrt av et skudd. Brassen var da helt klart i ubalanse etter å ha fått en kakk bak på leggen. Spilleren "straffes" jo da fordi han holder seg på beina. Feigt av godt plassert dommer. Skal ikke nevne navn, men veldig mange Premier League-spillere hadde gått i bakken i en slik situasjon. Fair Play er og blir en vits i altfor mange situasjoner.

Tapet skyldes ikke dette her. Liverpool må sannsynligvis vinne sine fire siste kamper, og for å være helt ærlig: Jeg gir blaffen i hvordan de gjør det!