Nærmere tittelen?

Vi har ventet. Ventet i et kvart århundre på å ta tilbake tronen i verdens hardeste liga. Får vi snart oppleve at drømmen om ligagull endelig går i oppfyllelse?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Jeg var midt i 20 årene sist vi vant ligaen. I løpet av alle disse årene som har gått siden den gang har vi vært nære på noen få ganger, men enda flere ganger har ligaen vært over for de rødes del "før den i det hele tatt kom i gang". Det vi si at vi har vært hektet av allerede i det høsten gikk over til vinter!

En haug med managere har vandret inn, og ut, portene må Melwood i det samme tidsrommet. Noen med noe mer hell enn andre. Et trofe i ny og ne, med Champions League-trofeet i 2005 og "trippelen" i 2001 som de gjeveste, er det de røde har fått med seg i denne perioden. 2005 vil alltid bli husket.

Fikk oppfylt et ønske

Jeg fikk oppfylt et ønske da Rodgers ble byttet ut med Klopp for et år siden. I alle årene før dette synes jeg aldri de røde liksom greide å få tak i de "store" kanonene på managersiden. Det har vært mye traust og rett og slett litt kjedelig over mange av managerne i Liverpool i nevnte periode! Klopp kan ikke sies å ha noen av de siste egenskapene.Var det kanskje dette Liverpool trengte for å snu den vonde trenden med å aldri vinne ligaen? Jeg tror og håper det!

Vi har nettopp avsluttet en knallhard ligaåpning med mange tøffe kamper, både borte og hjemme. Poengsummen har blitt større enn de fleste røde våget å håpe på da kampoppsettet ble offentliggjort i juni. Klopp har for alvor begynt å sette sitt preg på spillere og lag. Dette lover godt før vi nå skal møte erkefienden om en god uke, og kampene framover bør kanskje være noe enklere enn de var i starten? For Klopp har også vist at han kan slå ikke bare "de beste" men også de nest beste.

Fansen er positive

Det er ingen tvil om at Klopp har fått tilbake den gode positiviteten i klubben, ikke minst blant den røde horden av fans. Kombinert med en god dose galskap og vinnervilje i laget kan dette bli riktig bra! Sesongen er lang, og kun en bitteliten del av den er unnagjort. Vi må nok vente enda en del kamper før vi ser om dette virkelig kan ende med noe gjevt. Konkurransen er knallhard, og feilgrepene kan ikke være mange før sesongen blir som så altfor mange ganger før.

Men i år har jeg troa! Troa på at vi i beste fall løfter trofeet i mai og i verste fall ender blant topp fire! Så positiv har jeg ikke vært siden Suarez og co holdt på å skyte oss til Premier League-gull for noen sesonger siden. Det som i hvert fall bør være helt sikkert er at jeg ikke trenger å vente like lenge på neste ligagull hvis Klopp, som han selv sier, vil avslutte karrieren som manager i Liverpool. Jeg orker ikke vente på ligagullet i enda et kvart århundre, men det er helt greit at Klopp blir i klubben i 25 år til hvis bare vi tar tilbake tronen i ligaen før den tid!

Og som sagt, jeg tror ventetiden snart er over!