Ny sesong

Den neste sesongen... De siste 25 åra har dette vært omkvedet.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

I dette ligger det mye håp, glede og forventninger, men også aggresjon, frustrasjon og skuffelser. I bunn og grunn alt som har med det å være ihuga supporter.

Den neste sesongen, da skal alt falle på plass og vi reiser oss fra asken.

Vi som har vært supportere en stund, vet at det mest sannsynlig ikke blir noen soloppgang, men man kan jo aldri være helt sikker. Når Leicester klarte det, ja da kan vel vi også.

I en sesong med færre kamper, færre skader, flere spillere med alen til sin vekst, Jurgen Klopp og en ny giv, samt to, tre gode signeringer. Da er alt mulig.

Trua og håpet kan i hvert fall ingen ta fra oss, og selv om den kjedelige realisten i meg gjør sitt beste som gledesdreper, er det lenge siden jeg har vært mer optimistisk.

Lov å håpe på et mirakel

Det er absolutt lov å håpe på et aldri så lite mirakel igjen, selv i en liga der sjeiker, oligarker og pengemakta får stadig mer innflytelse.

Trua og håpet kan i hvert fall ingen ta fra oss, og selv om den kjedelige realisten i meg gjør sitt beste som gledesdreper, er det lenge siden jeg har vært mer optimistisk.Joar Hansen

Pga den vanvittige nye tv-!avtalen som sikrer alle klubbene i PL enorme inntekter, kan man kanskje hevde forskjellene blir mindre.

Nå ser man at klubber som Stoke, West Ham m.fl lander relativt store navn som var utenkelig for bare noen få år siden. Selv om pengemakta rår, vil dette skjerpe konkurransen slik at avstanden mellom topp fire og resten i alle fall blir litt mindre.

Tøffere enn noen gang

I det perspektivet er det ikke utenkelig at vi vil oppleve flere overraskelser i toppen av tabellen framover.

Og her ligger også håpet for Liverpool, i en sesong som angripes med ny giv og entusiasme både blant spillere, fans og alle andre som bryr seg om LFC.

Selvsagt er det fortsatt slik at de aller rikeste klubbene vil ha sine fortrinn. Ta bare våre erkerivaler som eksempel.

Der går seddelpressa allerede på høygir, og når jeg ikke lenger trodde det kunne finnes flere grunner til å mislike et lag mer enn jeg allerede gjør, så har det sannelig dukket opp to nye i form av en arrogant og usympatisk portugiser, og en minst like breial og oppskrytt svenske!

Sistnevnte dog ikke bekreftet, men alt tyder vel i den retning. Guardiola og City kommer også til å bruke atskillig flere pund på transfers enn Liverpool, i likhet med Wenger og Arsenal. For ikke å snakke om et revansjesugent Chelsea og Tottenham.

Konkurransen blir tøffere enn noengang, men den nye sesongen blir fantastisk med noen ingredienser som garanterer stor underholdning!

Misunner oss Klopp

Da er det bare å vente på at EM ferdigspilles, forhåpentligvis uten røde skader, slik at Klopp og hans team kan starte preseason mannsterke.

Selv om konkurrentene våre har all verdens å rutte med av rubler og pund, er jeg sikker på at de aller fleste misunner oss Jurgen Klopp og den positiviteten han bringer til torgs.

Nok en gang gleder jeg meg veldig til en ny sesong!