Opp med hodet!

Det er ikke mulig å vurdere et lag basert på enkeltresultater.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det er lett å hive seg på allverdens med dommedagsprofetier etter et tap. Det var en smertefull opplevelse å tape 3-4 for sørkystens lokale helter på lørdag. For de med noe hukommelse dukker kanskje Liverpools 4-3 seier over Dortmund opp på netthinnen. Scoringene i den kampen var identisk med helgens batalje. Bare det at vi vant den gang. Uansett, ingen av disse enkeltresultatene måler styrken til klubben. Da må vi se ting i et større perspektiv.

Vi har spilt 14 kamper i Premier League til nå. 9 seire, 3 uavgjort og 2 tap. Det gir 2,14 poeng pr. kamp. Holder vi dette tempoet ender vi opp med 81- 82 poeng etter 38 kamper. Tør jeg minne om at Leicester vant 15/16 sesongen med 81 poeng. Arsenal var 10 poeng bak vinneren og vi sluttet på 60 poeng.

En fantastisk sesong til nå

Vi har gjort en fantastisk sesong til nå. Tallene viser det. Det vil komme noen tap. Alle taper en gang i blant. Etter Burnley- tapet har vi sprudlet frem til helgens kamp. Kan vi respondere på samme måte denne gang? Det er også mye bedre å tape for Burnley og Bournemouth enn ganske mange andre lag - hvis jeg først kunne velge.

Vi har fått noen leie skader i laget. Det kan komme til å prege oss. Allerede til helgen er det kamp mot Carroll og co. De slo oss tre ganger forrige sesong. En seier her, så er vi tilbake for fullt.

Det er foreløpig helt ute av proporsjoner å kalle dette for en kollektiv kollaps eller hyle etter nye spillere. Vi har all grunn til å glemme dette tapet fortest mulig. Vi kommer tilbake. Vi er mer enn gode nok til det.