Puuuh...!

Hvis slike kamper skal bli gjennomgangstonen denne sesongen blir jeg ikke gammel! Dette var fælt å se på og nesten litt for mye av det gode for en middelaldrende herremann.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Et tafatt og heller dårlig Liverpool blir til tider rundspilt i en svak første omgang. Vi er heldige som har et poeng til pause takket være litt magi fra Coutinho. Moreno som jeg mener er lagets svakeste punkt gjør en altfor tøff inngripen (igjen) og forærer Arsenal et straffe. Mye utskjelte Mignolet redder mesterlig, men kan ikke forhindre et mål imot når Lallana mister ballen og "gir" Arsenal en fortjent ledelse. Nå skal ikke disse to ha all skyld alene for at det i over førti minutter spilles svak fotball, for hvor var resten av laget??

Hva Klopp gjør og sier i pausen må bare gudene og spillerne vite, men det er et helt annet Liverpool som entrer matta i andre omgang. Målene kommer riktig vei, men det holder på å gå galt (igjen), selv om de røde på et tidspunkt leder med tre mål!

Akkurat dette siste er det kanskje liten vits å dvele så mye med siden alle poengene blir med nordover til Liverpool. Likevel er det et lite varsku av noe vi har sett ødelegge gode resultater tidligere hvor vi har mistet to eller tre poeng. Det gjør som sagt også noe med helsa til en rød supporter selv om Liverpools spill og kamper for den nøytrale tilskuer må fortone seg som spennende og innholdsrike.

Årets første kamp mot et reservepreget Arsenal viser at Liverpool og Klopp kan være på riktig vei, men at det fremdeles må jobbes med det defensive. Løp og kjøp en venstreback av god kvalitet før 1.september! Jeg hadde også ønsket meg en robust defensiv midtbanespiller, men det tror jeg ikke er helt etter Klopps ånd. Kampen mot Arsenal var vel også et prov på at hele midtbanen svinger for mye i prestasjonene. Det er vel og bra med mye fart, men i en tøff engelsk liga trengs det også muskler. Jeg håper og tror at noen flere timer på treningsfeltet vil gjøre noe med samhandlingen og prestasjonene på midtbanen. For det trengs!

Vi er endelig igang. Hjertet mitt tippet på en 3-1 seier i denne kampen. Det ble ikke helt riktig, men resultatet holdt heldigvis til en trepoenger til slutt uansett. Burnley neste helg er ingen walkover. Det eneste jeg håper på da er en reprise av antall poeng, og at laget blir dyktigere til å ri inn en (eventuell) ledelse. For kamper som den i dag er en altfor stor fysisk og psykisk påkjenning for en rød supporter når laget ditt på død og liv skal gjøre det så ulidelig spennende!