BYGGER LAGTE:  Ingenting er bedre enn tysk grundighet når vi skal bli bedre, mener bloggeren om Klopp.

Respekten for Klopp

«Hadde ikke Klopp ledet laget ville jeg trolig ha ropt høyt på blod.»

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Vi har uten tvil den beste manager vi kan ha. Hvem skulle gjøre Klopp rangen stridig?

Klopp overtok et Liverpool lag på vidvanke for et drøyt år siden. I løpet av hans første sesong steg stoltheten og forventningene til nye høyder. Tross to finaletap.

Så kom en liten opprydding i sommer og noen nye spillere kom inn porten. Resten av troppen ville Klopp teste i løpet av denne sesongen. Han vil vite hva han har og hva han trenger. Det er slik en systematisk lagbygger opptrer.

Tysk grundighet

Han vil gi spillerne en sjanse. Han vil vise dem tillit. Det respekterer spillerne. Det oser ryggrad og trygghet rundt det Klopp foretar seg. Alle vil vite at de har fått sjansen til å vise sitt potensiale.

Hvis man leverer godt nok vet spillerne at Klopp alltid står bak dem. I både de gode og tunge stundene.  At den blide tysker vil sende noen ut porten og ønske andre velkomne til sommeren er udiskutabelt. Poenget er at disse forandringene helt garantert kommer til å styrke laget.

Marginene i toppidrett er svært små. Vi ser det i idrett der hundredelene skiller de beste eller når lagene fra lavere divisjoner spiller tilsynelatende jevnt mot sine mer berømte motstandere. Det er detaljene som gjør forskjellen. Dette vet Klopp, og ingenting er bedre enn tysk grundighet når vi skal bli bedre.

Komplisert

Det har vært en lidelse å bli ydmyket 3 ganger på rad på hjemmebane mot ordinære lag. Hadde ikke Klopp ledet laget ville jeg trolig ha ropt høyt på blod. Realismen i meg sier at ingen kunne ha fått mer ut av dagens mannskap enn det Klopp har fått til.

Fremgang må bygges over tid og med tillit. Vi har hatt fremgang og den vil fortsette. Fotball er både veldig enkelt og fryktelig komplisert. Når vi taper hyler vi selvsagt etter de spillerne som ikke var med og de som skulle vært byttet ut.

Den enkle varianten i badstua på mandagskvelden er at Mane mangler. Hadde han spilt…..Ja, kanskje er det så enkelt? Eller kan vi forklare at vi leder tabellen mot topp 6 lagene, men ligger langt unna lederplassen mot svakere motstand? Da blir det straks mer komplisert.

Taust publikum

Det som er vanskelig å svelge er at de tre siste kampene har vært så gudsjammerlig frustrerende. Spillet har låst seg. Det blir det samme i hvert angrep. Og altfor få avslutninger. Når det kulminerer med cornere fra Moreno som gir motstanderne gode kontringsmuligheter, sitter det langt inne å gi laget helhjertet støtte!

Det er alltid skummelt når publikum blir tause. Vi ser det vi ser. Spillet skaper ikke begeistring. Vi er ikke lette å lure. Vi gir vår respons på spillet i form av taushet og halvhjertet støtte.

Denne tilbakemeldingen tenner Klopp. Han har samme respekt for oss, som vi har for ham.

På tirsdag er det Chelsea. Mot topp 6 har vi som tidligere nevnt, ingen problemer.

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+
17.11.2017 kl 20:23

«Nå er det en sjanse»

Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

+
17.11.2017 kl 19:17

– Jeg har lært mye allerede

Alex Oxlade-Chamberlain merker stor forskjell under Jürgen Klopp.

+