GAVMILD:  Bloggeren mener Liverpool er like gavmilde som Robin Hood mot svakere motstand.

«Robin Hood»-fotball

Han var en kjent figur fra min oppvekst. En kar fra Sherwood- skogene i Nottinghamshire. Robin Hood. Liverpool har mye til felles med denne karen.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Robin Hoods mantra var å ta fra de rike å gi til de fattige. Han skaffet seg et stort og evigvarende rykte for sin rettferdighetssans. Det er noe nobelt ved hans gjerninger. Han utjevnet forskjellen mellom rik og fattig.

Ok, dere skjønner hva jeg mener. Liverpool tar fra de rike og gir til de fattige. Eller kanskje rettere sagt - ingen er vel fattige bare litt mindre rike. Liverpool sliter mye mer med sitt bidrag til rettferdighet enn det Robin Hood opplevde.

Gavmilde mot de svake

Nå står vi foran en klassisk situasjon som representerer deler av denne sesongen. Vi har slått Spurs, tapt for Leicester og slått Arsenal. Festfotball mot de rike og gavmilde mot de svake. Hva skjer når det dårligste bortelaget i ligaen spiller på Anfield?

Burnley. Jeg husker best at de hadde omtrent like drakter som West Ham. De hadde et fotballnavn med en viss klang på slutten av 60- tallet. Når vi spilte løkkefotball i gamle dager med kallenavn etter våre engelske favorittlag var Burnley med. Det var nok fordi Burnley vant ligaen i 1960. Slikt husker man noen år på balløya.

HUSKES AV BLOGGEREN:  Ralp Coates, her i aksjon for Tottenham mot Geoff Butler i Norwich i ligacupfinalen i 1973.

Mer som Little John

Så var det Ralph Coates da. Spilleren med skikkelig hentefrisyre. Han spilte på Burnley ca. 1970 og jeg husker ham fra overgangen til Tottenham tidlig på 70- tallet. Min beste kamerat er Tottenham-tilhenger.

Kan vi leve opp til et enormt favorittstempel denne gang, eller blir det en ny runde med Robin Hood fotball?

Vi kan vel kanskje heller håpe på et kapittel med Little John, vennen til Robin. Han var stor og sterk og knuste all motstand.

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+
19.11.2017 kl 09:05

Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

+
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+