MYE Å TENKE PÅ -  Jürgen Klopp med sine egne tanker mot Hull.

Ryker "alt" nå?

Klopp sittende på reklameskiltet mot slutten av kampen sier alt; en slagen mann som ikke vet hvordan Liverpool skal vinne krigen om den viktige 4.plassen. Men er egentlig så veldig mye forandret?

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

3 poeng av 15 mulige på de fem siste ligakampene. Formen minner om et bunnlag og ikke om et lag som skal kjempe i toppen. Jeg prøvde å unnskylde meg med skader og Afrika mesterskap for et par uker siden. Så feil kan man ta! All "kosepraten" om at vi tar så mange poeng mot topplagene må snarest ta slutt. Det er faktisk flere, mange flere av de andre kampene i Premier League! Klopp og Liverpool er inne i ei blindgate hvor entusiasmen, gleden og den gode fotballen er blitt borte vekk som dugg for sola. Spillerne virker helt kjørt!

Men er det egentlig, med hånda på hjertet, noe som er forandret? Fremdeles slipper vi inn en haug med mål på dødball, kombinert med klønete forsvars og keeperfeil. Fremdeles må vi ha flere titalls cornere og dødballer også vår vei før vi scorer mål. Fremdeles vinner ikke Klopp noen av de viktigste kampene som faktisk kunne ført oss bittelitt nærmere et trofè. Fremdeles har vi et enormt ballinnhav i flere kamper uten å score et eneste mål. Klopp har tapt finaler og semifinaler. Ingen, utenom de mest entusiastisk røde, vil noengang huske disse "nesten" prestasjonene. De betyr egentlig null og niks! Vi er på stedet hvil!

Det er en mager trøst at poengfangsten så langt denne sesongen ikke er så aller verst sammenlignet med tidligere år. Feiende flott fotball i høst betyr ingen ting om vi igjen faller utenfor topp 4 og ender på en 6-7 plass i ligaen! Framgang? Marginal spør du meg!

Jeg kan ikke unngå å igjen nevne dette med forventninger. Forventninger til at Klopp, beskrevet som en av de beste der ute, skal føre mitt kjære Liverpool til nye høyder. Foreløpig er det dessverre lite som tyder på det, og det ser ut som vi må vente enda en sesong på at noe større skal skje. Jeg har begynt å tenke tanken på at vi kanskje overpresterte i høst? Hvis poengtapene den siste måneden hadde vært fordelt utover i sesongen, så hadde kanskje ikke tapet mot Hull blitt nok en gedigen nedtur? En fattig trøst siden vi i løpet av kort tid har røket ut av to turneringer og kastet bort en stor sjanse til å fremdeles være med å kjempe i toppen! Det er bekymringsfullt! 

Nå må Klopp mobilisere! Kampene framover kommer ikke like tett. Motstanden har jeg for lengst sluttet å kalle for "lett". Med Liverpool vet vi ingen verdens ting om hvordan resultatene vil bli. Det vi vet er at det kommer en særs viktig kamp mot Tottenham til helga. Merkelig nok er det lettere å spå resultatet i den enn mot Leicester to uker seinere! Det holder ikke Jûrgen Klopp! Klopp har noen kamper og et "sommervindu" igjen på å vise at han kan gjøre Liverpool til en storhet igjen! Jeg venter, om enn noe resignert som sikkert du også er akkurat i kveld, på at så skjer! 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.11.2017 kl 22:14

– Vi sluttet å spille fotball etter pause

En frustrerende kveld for Klopp og de røde, som kastet vekk en imponerende tremålsledelse.

+
21.11.2017 kl 22:09

To-målsscorer og best for de røde

Roberto Firmino spilte på hele spekteret, scoret to mål og utfordret sammen med sine angrepskolleger et vaklevorent Sevilla-forsvar i første omgang. Brassen var

+
21.11.2017 kl 15:11

Overlegen U19-seier i Sevilla

Steven Gerrards mannskap knuste Sevilla med to mål i hver omgang.

+
21.11.2017 kl 13:56

Simon Kjær mister kampen

Den danske midtstopperen sliter med en muskelskade.

+