Same old story!

Vi har dessverre blitt "eksperter" på å rote vekk ledelser. Det blir for mange tullete tap av poeng i kamper vi burde vunnet! Derfor ryker sannsynligvis ligagullet.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

"Alle" går og venter på at et av topplagene som følger hverandre tett som hagl skal gå på en smell. Poengfangsten i toppen er skyhøy ved halvspilt serie. Foreløpig viser ingen av lagene spesielle svakhetstegn.

Det hadde vært vidunderlig å hatt alle tre poengene i boks i siste ligakamp før den tøffe bortekampen på Old Trafford mot et Manchester United som ser ut til å ha funnet formen. De er et av seks lag som kjemper om de fire viktige plassene i Premier League.

Men jeg frykter den kampen nå! Et tap der, vil føre United nærmere oss. Vi har skader, mange skader, og viste mot Sunderland at vi ikke er "helt å regne med" når flere sentrale spillere er skadet eller er slitne. Emre Can i rollen til Henderson er dessverre ikke godt nok! Det går altfor tregt, og ingenting går på autopilot der i gården! Med en skadet (igjen) Sturridge og Manè i Afrika, blir det knalltøft framover. Når er Matip klar? Coutinho? Vi trenger sårt til disse spillerne skal vi fremdeles henge med i topp 4 kampen de neste to månedene.

Hvis det nå viser seg at Sturridge er ute lenge igjen, så mener jeg bestemt at Klopp må ut å handle i dette vinduet. Det holder ikke med Origi og en halvgod Firmino! Hva vil Klopp gjøre med skader på disse?

Jula har vært vidunderlig sett med røde øyne. Seire har kommet på rekke og rad. Jeg var høyt oppe nå før kampen mot Sunderland, en kamp jeg egentlig ikke fryktet i det hele tatt! Derfor blir nok et surt poengtap litt tungt å svelge for en som snart vil vinne noe. Men så var det dette med en smule realisme da. Dette kjipe ordet som ligger og murrer hver gang det har gått veien en stund, og smellen plutselig kommer, og jeg lurer på hvorfor det "alltid" skal være slik når en er rød supporter? Er det ikke litt utgjort at "alle" skal være så gode i den samme sesongen som vi faktisk også er gode?

Spenningen er det i hvert fall ingenting å si på i årets liga! Heldigvis vet ingen hvor dette vil ende til slutt. Det som er helt sikkert, er at Liverpool skal kjempe om 54 poeng til. Når jeg ser sånn på det, så er ikke avstanden så allverdens opp til Chelsea. Men så er den heller ikke allverdens ned til 6 plassen heller. Forbaska realisme!

Godt Nyttår alle røde!