MOTVIND:  Jürgen Klopp har ikke lykkes i jakten på Naby Keïta og Virgil van Dijk hittil. I går fikk han besøk av John W. Henry på Olympiastadion.

Motvind på handlefronten

Ventetiden er snart over. Ny sesong. Nye muligheter. Hvilke forventninger har vi når Klopp tar oss inn i sin andre hele sesong?

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopp er ingen førstereisgutt. Den tyske lederen kommenterer bare egen tropp og han har fokus på hva som kan gjøres for at den skal bli enda bedre?  Han maner spillerne til å løfte seg mot et høyere nivå. Han har riktignok møtt en del motvind på handlefronten i sommer. Det har dempet litt på optimismen. Spenner han buen for høyt når det gjelder kjøp av enkeltspillere? Er våre forhandlere litt vel optimistiske og har man gjort hjemmeleksa grundig nok når det gjelder ledige spillere på markedet? Det kan synes som om det blir for stort fokus på spillere som er utilgjengelige. 

Hva de andre klubbene gjør interesserer ikke sier han.

Motstandernes sommer

Men den røde supporterskaren interesserer seg selvfølgelig for hvordan laget vil plassere seg i forhold til våre motstandere. Det betyr egentlig alt. Vi er slett ikke fornøyd om vi isolert sett blir bedre- hvis de andre blir enda bedre! Så det store spørsmålet er, hvor gode er vi i år og hva er realistiske mål i denne sesongen?

Klopp er ikke manager i Liverpool for å kjempe til seg en kvalikplass i CL med nebb og klør. Han er manager i Liverpool for å kjempe om ligagull. Det er vel i meste laget å forvente at vi er helt på topp når sesongen er over- i hvert fall i år.

Formidabel oppgave

Stallen er utvilsomt noe styrket. Ikke bare med nysigneringer, men det virker som de langtidsskadde spillerne kan melde seg på for fullt i år.

Våre hovedmotstandere er neppe blitt svakere. United virker skarpere enn på lenge. City har handlet masse på nest øverste hylle. Spurs er skumle. Veldig skumle. Arsenal er alltid der. Og Chelsea tør jeg nesten ikke nevne. I bakgrunnen lurer Everton. De har handlet sterke navn. Så oppgaven til Klopp er formidabel.

Vi har styrket stallen for færre pund enn våre konkurrenter. Unntaket er Spurs. Det betyr at vi må sette vår lit til Klopp og hans trene- og spillefilosofi. Har vi lov til å drømme om ligagull eller må vi innse at pengene snakker.

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Overgangsmarkedet

29.08.2017 22:30

James Pearce:– Liverpool er forberedt på å bruke 150 millioner pund

Liverpool står foran to hektiske døgn før overgangsvinduet stenger. Flere vil forsvinne, men ikke Coutinho.

14.08.2017 23:36

Neste år kan overgangsvinduet stenge til seriestart

Det skal være flertall blant Premier League-klubbene om å stenge overgangsvinduet tidligere. Jürgen Klopp mener det er en god idé.

13.08.2017 23:53

Jobber med forsterkninger

Jürgen Klopp innrømmer at han trenger enn bredere stall. Sturridge med til Tyskland.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 09:05

Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

+
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 21:14

Drømmescoring av Rhian Brewster

17-årige Rhian Brewster fikk fulltreff i mini-derbyet, da Liverpool vant 4-0. Det ble også 5-1 seier for Liverpool U18.

+
18.11.2017 kl 18:31

- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

+