FANSEN FORTVILER  Liverpool kastet bort to poeng på overtid på Vicarage Road.

Ligastart og Coutinho

Tottenham vinner en vrien bortekamp. City vinner en vrien bortekamp. United vinner enkelt hjemme. Arsenal har problemer, men vinner. Eneste trøst er Chelsea som taper. Vi roter bort en seier. Det er fasiten etter første helg.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Ingen grunn til panikk. Ting snur fort i starten av en sesong. Av alle som så kampen på lørdag mot Watford ble neppe noen skremt av de røde. Watford fortjente ett poeng.

Fotball handler mye om følelser og spilleglede. Vi så et lag som ikke var på nett. Ingen glede. Ikke noe humør. Vi så mer av nervøsitet og høye skuldre. Det gir utslag i pasningsfeil og dårlig kommunikasjon.

En lykkejeger

Jeg har min personlige teori om den svake kampen.

EN LYKKEJEGER  Bloggeren har fått et annet inntrykk av Philippe Coutinho.

Min teori involverer den brasilianske ballkunstneren. Coutinho leverer inn sin transfersøknad timer før ligastart. Hva må ikke spillerne føle? Hva prater spillerne om når stjerna i laget vil bort? Det er opplagt at dette påvirker hele laget i negativ retning.

Coutinho skrev ny kontrakt med Liverpool for noen måneder siden. 5 år. En lukrativ avtale. Nå vil han bort. Jeg har ingen forståelse for dette. Han ødelegger ikke bare for seg selv, men for hele klubben. Jeg har hele tiden hatt forståelsen av at Klopp kun signerer de spillerne som vil blø for drakta. Har han blitt ført bak lyset av Coutinho? Jeg har til nå hatt et udelt positivt inntrykk av brasilianeren. Nå er han redusert til en lykkejeger som egentlig bare har personlige interesser. Han er ferdig med Liverpool. For meg spiller det liten rolle om det er aldri så mye Barcelona som lokker.

Vi har det samme problemet med Van Dijk. Her snakker vi om en spiller som vil stikke fra en annen klubb til Liverpool. Hverken Van Dijk eller Coutinho har de holdningene som må til. De skaper uro når de setter seg selv foran klubbene de representerer.

Del

Premier League

23.10.2017 22:26

Nå blir ligaprogrammet mer overkommelig

Liverpool har møtt sju av de åtte lagene foran seg på tabellen.

22.10.2017 22:27

Slaven Bilic beholder jobben

22.10.2017 19:55

Ingen kamp før lørdag

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.11.2017 kl 14:01

– Får kun én hviledag

Chelsea landet i London i morgentimene torsdag.

+
23.11.2017 kl 10:15

Over fem år siden forrige hjemmeseier mot Chelsea

Liverpool har slått Chelsea to ganger under Jürgen Klopp, men begge gangene i London.

+
23.11.2017 kl 07:58

– Barcelona var ute etter Keita

Liverpool var ikke den eneste klubben som prøvde å kjøpe Naby Keita.

+
22.11.2017 kl 22:40

Kun PSG har flere Champions League-mål

Med én kamp igjen av gruppespillet står Liverpool med et imponerende antall scoringer.

+