TANKEKORS:  Jürgen Klopp fikk nok litt å tenke på forsvarsmessig lørdag.

Hvor ender dette Klopp?

De kritiske røstene til Klopps manglende vilje (og evne) til å få tak i en habil midtstopper og få orden på forsvaret fikk «enda mer vann på mølla» etter lørdagens ydmykelse i Manchester. Skrekk og gru for et resultat!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopps disipler hang med i 35 minutter. Så var det slutt. Manès «karatespark» satt en effektiv stopper for det som kunne blitt en morsom kamp mellom to angrepsvillige lag. En til tider god Mignolet hindret et enda større tap. Det forteller det meste om hvor gode City var. Eller hvor dårlige vi var....
Det er sannelig ikke lett å bli klok på dette Liverpool laget. Prestasjonene kan sammenlignes med været på Ethiad i dag; solskinn og god fotball som veksler med regn og elendige prestasjoner.
Forsvaret får mye tyn, som vanlig, når Liverpool taper kamper. I dag er vi heller ikke gode nok bak, men midtbanen må sannelig ta sin del av skylda som til de grader møter sine overmenn!
Heldigvis slipper vi ikke inn 5 dødballmål, men blir lurt trill rundt av gode pasninger og godt spill fra hjemmelaget.
Forskjellen på bruk av milliarder kontra millioner blir tydelig på Ethiad. Liverpool har brukt «lusne» £40M på spillere før denne sesongen. Vi kunne brukt mer. Mye mer. Men Klopp kjøper ikke spillere i øst og vest. Kommer ikke de han vil ha, kjøpes det ikke. Punktum. Det samme gjelder forsvaret.
Når Klopp mener Lovren bør hvile er Klavan god nok. Punktum. Hiv Alexander-Arnold til «ulvene». Han er god nok. Moreno likeså. 

Uforutsigbarhet

Jeg graver meg ikke ned etter et braktap mot City. Sistnevntes maskineri ville skapt trøbbel for alle lag med ti mann. Jeg synes faktisk det var verre å slippe inn tre mål og tape poeng borte mot Watford!
Trenden med å ikke tape mot de såkalte topplagene fikk en knekk mot City, men det måtte kanskje komme når vi ser på den enorme bruken av oljepenger og spillerkjøp hos sistnevnte? Etter kampen mot Arsenal var det ingen som klaget sin nød over elendig midtbane, forsvar eller keeper. Minner om at  det var i forrige seriekamp ...
Kanskje vi bare må leve med denne uforutsigbarheten så lenge Klopp er ved roret?
Kanskje må vi bare venne oss til noen kjipe tap og ditto flotte seire? Men med hånda på hjertet er det vel slik vi supportere har hatt det i snart tredve år (eller i over 10000 dager)?
Det er heldigvis mange dager med kamper i liga, Champions League og hjemlige cuper før nok en sesong skal oppsummeres. Etter hvert kjenner vi som sagt Klopp og Liverpool så godt nå at vi vet at nedturer blir avløst av oppturer. Sevilla på onsdag tror jeg blir en slik en. Eller?
Jeg tror ikke Liverpool vinner ligaen i år heller. Eller? 
Del

Blogg

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

16.09.2017 21:51

Et kvalitetsanker etterlyses

Etter min mening er det først og fremst mangel på et klart anker med defensive fibrer som skaper defensive problemer for Liverpool.

Siste Til vår nyhetsoversikt
24.09.2017 kl 08:15

Snublet mot bunnlaget i generalprøven

Det går ikke på skinner for Spartak Moskva.

+
24.09.2017 kl 07:35

Flere strafferedninger enn Schmeichel, Cech og Courtois til sammen

Simon Mignolet har imponerende straffestatistikk i Premier League.

+
23.09.2017 kl 20:05

– Første gang jeg får med meg noe herfra

Jürgen Klopp vant på fjerde forsøk i Leicester.

+
23.09.2017 kl 19:37

Reaksjoner etter kampen

Se hva Jürgen Klopp, Gini Wijnaldum og Marc Albrighton sa etter kampen.

+