Villa krever £8M + Crouch?

Villa krever £8M + Crouch?

Mirror påstår at Aston Villa krever £8M pluss Peter Crouch for å la Gareth Barry gå til Liverpool. Rafa hedres av spansk universitet.

Tabloidavisen Mirror hevder at Aston Villa krever £8M og Peter Crouch for å slippe Gareth Barry til Liverpool. Dette er identisk med hva Bimingham Mail kunne opplyse allerede for en måned siden. Flere britiske aviser skriver nå at Liverpool forbereder et nytt og forbedret bud på Barry, etter å ha fått avslag på sitt første bud som lød på £10M.

Martin O'Neill mener ifølge Mirror at Barry er verdt minst £15M, men skal være beredt til å ta Peter Crouch som en del av overgangssummen. Men O'Neill verdsetter Crouch til kun £7M, mens Rafael Benitez tidligere har sagt at Crouch vil koste en kjøper £15M.

Mirror hevder at Liverpool også skal være villige til å inkludere Jermaine Pennant i en eventuell transfer, men skriver at O'Neill ikke er spesielt interessert i det.

Rafa hedres i Spania
Liverpoolfc.tv melder at Rafael Benitez i dag vil bli tildelt en æresdoktorgrad ved Miguel Hernandez-universitetet i hjemlandet. Familien Benitez vil være tilstede under en seremoni i Elche i ettermiddag. Liverpool-manageren får prisen fordi han har innført vitenskapelige metoder i treningsopplegget på eksemplarisk vis.

- Jeg er virkelig glad og stolt over å motta en slik hederspris. Dette er en anerkjennelse for en lang karriere innen fotballen, uttaler hovedpersonen selv.

- For å ha en så lang karriere må du ha støtte fra familien din, staben din og folkene rundt deg. Jeg har vært heldig ettersom alle har jobbet virkelig hardt sammen med meg, legger han til.

Liverpool FC Supporters Club Norway, Postboks 43, 4551 Farsund. Telefon: 97961892 (10.30-14.30).
Epost: post@liverpool.no. Webmaster: webmaster@liverpool.no. Ansvarlig redaktør: Torbjørn Flatin

Foto: Imagery © Liverpool FC & AG Ltd eller Propaganda-photo.com.
Bilder er tilgjengelige for kjøp fra: www.lfcpicturestore.tv

Google+

Sitemap | RSS

Web-utvikling av Abile AS