Rafa har skrevet under!

Rafa har skrevet under!

Liverpool FC bekrefter i kveld at Rafael Benitez har skrevet under en avtale som binder ham til Anfield fram til 2014. - Mitt hjerte er i LFC, sier Rafa.

Så er ventetiden over! På Liverpools hjemmeside bekrefter nå Rafael Benitez at han forlenget sin kontrakt som manager i klubben med ytterligere fire år, og som binder ham til Anfield fram til 2014.

- Mitt hjerte er i Liverpool Football Club, slik at jeg er henrykt over å ha signert denne nye avtalen, sier Rafa.

- Jeg elsker klubben, fansen og byen og med en klubb som dette med supportere som dette, kunne jeg ikke si nei til å bli. Jeg har alltid gjort det klart at jeg ønsker å være her i lang tid og når jeg har fullført min nye kontrakt vil det bety at jeg har tilbrakt mer enn et tiår i Liverpool.

- Dette er en klubb som har stor respekt rundt om i verden med sin utrolige historie og fantastiske arv. Det er mitt mål å opprettholde disse verdiene og skape nye kapitler i vår historie.

- Jeg vil gjerne takke eierne, for deres harde arbeid for å kunne fullføre denne avtalen. Alle i klubben ønsker det samme, det å få suksess gjennom å vinne trofeer.Liverpool FC Supporters Club Norway, Postboks 43, 4551 Farsund. Telefon: 97961892 (10.30-14.30).
Epost: post@liverpool.no. Webmaster: webmaster@liverpool.no. Ansvarlig redaktør: Torbjørn Flatin

Foto: Imagery © Liverpool FC & AG Ltd eller Propaganda-photo.com.
Bilder er tilgjengelige for kjøp fra: www.lfcpicturestore.tv

Google+

Sitemap | RSS

Web-utvikling av Abile AS