Hamar2301 Hamar
Hedmark

Det måtte, utrolig nok, en nordlending til for å få samlet de røde hordene på Hedmarken. Eirik Hovland hadde nok gått og ruget lenge på ideen før den endelig ble satt ut i live høsten 2006. Han fikk raskt med seg tre hardbarkete innlandssupportere og etter noen kjappe møter ble RedHeds en realitet syvende september samme år.

Møt opp på O'Learys
Vi har i løpet av tiden som har gått vokst til over 250 medlemmer med smått og stort, har arrangert fellestur til Mekka og hatt mange flotte fotballopplevelser sammen. Eirik har etter hvert gått til andre oppgaver men RedHeds vokser større og større.

Fra 2017 har O'Learys vært vårt stamsted. Der samles vi til alle Liverpoolkamper og har godt tilbud på både mat og drikke. RedHeds-medlemmer vil ved fremvisning av medlemskort få visse medlemsfordeler.

Medlemskap
Medlemskap koster kr 150,- for voksne og kr 50,- for barn og inkluderer medlemskort samt fordelaktige priser på Pizzanini i forbindelse med kamper og på supporterutstyr på Freske Fraspark. Informasjon fra klubben finner man på Facebook. I tillegg til at man kan stå på e-postliste.

Disse sitter i styret
Styret består av Jan Ronnie Aspeli, Tor Ole Kirkenes, Frode Furuli, Andri Th. Magnusson, Berit Johansen, Roger Danielsberg og Sivert Sveløkken.

Siste Til vår nyhetsoversikt
17.10.2017 kl 13:24

Overbevisende av Gerrards gutter

Liverpool U19 hadde ingen problemer med å slå Maribor i UEFA Youth League i ettermiddag.

+
17.10.2017 kl 10:31

Tagseth opptatt med EM-kvalifisering

Edvard Sandvik Tagseth spiller ikke for Steven Gerrards U19-lag mot Maribor i dag.

+
17.10.2017 kl 09:03

Ingen i fare for suspensjoner for gule kort i Champions League

Emre Can har fått to gule kort i Champions League, men er likevel ikke i fare for å bli suspendert ved neste gule.

+
17.10.2017 kl 07:42

Hvem bør starte mot Maribor?

Her kan du velge hvilke elleve spillere du mener Jürgen Klopp bør ha i startoppstillingen mot Maribor.

+