Kløfta2040 Kløfta
Akershus

Vi var et par ihuga Liverpool supportere på Kløfta som ønsket å lage et samlingssted for alle med samme rødeinteresser som oss. Om du skulle bo i Gjerdrum, Jessheim, Borgen, Frogner eller andre steder i Ullensaker er dere mer en velkommne som medlemmer. 
Liverbirds Kløfta ble offisielt stiftet den 17.10.2010 der vi gjennomførte valg av styre, satte nivå for medlemskontigent, samt besluttet statutter for klubben.
Vi samles på Tom’s Matbar, de har skaffet de fleste kanaler som viser Liverpool sine kamper, og alle Liverpool’s kamper har 1. prioritet. Det blir også kamper der vi reiser til andre Liverbirds klubber for felles hygge og spenning.
Vi har laget en egen gruppe på Facebooksom du kan "søke" om medlemskap på. Søk opp "Liverbirds Kløfta", velg "søk" medlemskap og du er med når vi får godkjent deg. Dette medlemskapet vil selvsagt være gratis, det er kun det fullverdig medlemskapet som koster. Se mer informasjon under Medlemsinformasjon
Vi kommer til å legge ut informasjon og invitasjon til samlinger via facebook sidene, så det er veldig lurt å ha sin egen konto. 
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.”
Bill Shankly
Webadressen vår: www.liverbirds-klofta.comher finnes det en del statisk informasjon, Facebook benyttes til daglige/ukentlige oppdateringer
Kontaktinformasjon: Bjørn M. Riiber – 92 01 84 98
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.10.2017 kl 13:24

Overbevisende av Gerrards gutter

Liverpool U19 hadde ingen problemer med å slå Maribor i UEFA Youth League i ettermiddag.

+
17.10.2017 kl 10:31

Tagseth opptatt med EM-kvalifisering

Edvard Sandvik Tagseth spiller ikke for Steven Gerrards U19-lag mot Maribor i dag.

+
17.10.2017 kl 09:03

Ingen i fare for suspensjoner for gule kort i Champions League

Emre Can har fått to gule kort i Champions League, men er likevel ikke i fare for å bli suspendert ved neste gule.

+
17.10.2017 kl 07:42

Hvem bør starte mot Maribor?

Her kan du velge hvilke elleve spillere du mener Jürgen Klopp bør ha i startoppstillingen mot Maribor.

+