Kløfta2040 Kløfta
Akershus

Vi var et par ihuga Liverpool supportere på Kløfta som ønsket å lage et samlingssted for alle med samme rødeinteresser som oss. Om du skulle bo i Gjerdrum, Jessheim, Borgen, Frogner eller andre steder i Ullensaker er dere mer en velkommne som medlemmer. 
Liverbirds Kløfta ble offisielt stiftet den 17.10.2010 der vi gjennomførte valg av styre, satte nivå for medlemskontigent, samt besluttet statutter for klubben.
Vi samles på Tom’s Matbar, de har skaffet de fleste kanaler som viser Liverpool sine kamper, og alle Liverpool’s kamper har 1. prioritet. Det blir også kamper der vi reiser til andre Liverbirds klubber for felles hygge og spenning.
Vi har laget en egen gruppe på Facebooksom du kan "søke" om medlemskap på. Søk opp "Liverbirds Kløfta", velg "søk" medlemskap og du er med når vi får godkjent deg. Dette medlemskapet vil selvsagt være gratis, det er kun det fullverdig medlemskapet som koster. Se mer informasjon under Medlemsinformasjon
Vi kommer til å legge ut informasjon og invitasjon til samlinger via facebook sidene, så det er veldig lurt å ha sin egen konto. 
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.”
Bill Shankly
Webadressen vår: www.liverbirds-klofta.comher finnes det en del statisk informasjon, Facebook benyttes til daglige/ukentlige oppdateringer
Kontaktinformasjon: Bjørn M. Riiber – 92 01 84 98
Siste Til vår nyhetsoversikt
12.12.2017 kl 07:58

Den første som slo Klopp i engelsk fotball

Det er klart for et nytt møte med Alan Pardew.

+
11.12.2017 kl 16:52

Salah holder nesten tritt med klubbens fremste måltyver

Dersom Mohamed Salah scorer mot West Bromwich onsdag kveld vil han ha gjort 20 mål på 25 kamper for sin nye klubb.

+
11.12.2017 kl 19:14

Kaldt på Melwood

Se bildene fra dagens treningsøkt.

+
11.12.2017 kl 18:45

Danket ut Aubameyang, Keita, Moses og Mané

Mohamed Salah vant kåringen av BBC African Footballer of the Year for 2017.

+