Oslo0184 Oslo
Oslo

Av Bertil Holen

Liverbirds Oslo ble startet i 2009 og har siden den gang jobbet med å utvikle Liverpoolmiljøet i Oslo. Ett av våre hovedmål er å samle så mange som mulig på kampdager for å skape ekte Liverpoolstemning på «vår» pub.

Vi håper også å spre ordet rundt om i landet, slik at alle tilreisende Liverpoolsupportere vet hvor de kan gå dersom de er på besøk i Oslo og ønsker å se kamp i et hyggelig Liverpoolmiljø, der fotball, sang og moro står i sentrum.

Møtested: Vi har inngått avtale med Andys Pub i Stortingsgaten (vis a vis Saras Telt). Den største fordelen med Andys Pub er at vi er «alene» i puben på kampdager! Her møter du kun på Liverpoolsupportere, og puben pyntes i rødt hver kamp.

Liverbirds Oslo arrangerer events gjennom hele året, med hovedvekt på fellesturer til Liverpool 2-3 ganger i året. Andre events er sommerfest, julebord og «borteturer» til andre Liverbirds-klubber.

Vi publiserer alle arrangement på Facebook. Søk Liverbirds Oslo, eller klikk her: http://www.facebook.com/profile.php?id=773635639&ref=profile#/group.php?gid=116390790368&ref=ts

Liverbirds Oslo har også et fotballag som trener jevnlig og deltar i bedriftsserien i Oslo. Mer informasjon om fotballaget finner du på Facebook. Søk Liverbirds Oslo FC.

Hjemmeside: er under oppdatering, mer informasjon kommer senere.

Kontakt: Spørsmål, forslag og andre henvendelser kan sendes til: [email protected]

Bli medlem!

Medlemskap i Liverbirds Oslo koster 100kr per sesong (gratis for de under 18 år). Ønsker du å bli medlem kan du sende en mail til [email protected]med navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Innmelding vil også bli mulig på vår hjemmeside etterhvert, eller på Andys. Spør etter Anette, Janne, Pål, TK eller Bernt!

Velkommen til Oslo og Andys!

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+
19.11.2017 kl 09:05

Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

+
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 21:14

Drømmescoring av Rhian Brewster

17-årige Rhian Brewster fikk fulltreff i mini-derbyet, da Liverpool vant 4-0. Det ble også 5-1 seier for Liverpool U18.

+