Spydeberg1820 Spydeberg
Østfold

Stiftet
Liverbirds Spydeberg ble stiftet, som det fremkommer av vår logo, 28.11.2007. Arild Sørlie, som iniativtaker, ringte til Tom Eirik Kristensen og lanserte ideen om en egen Liverbirds klubb i Spydeberg.

Den harde kjerne ble kontaktet, og et styre ble satt på rekordtid! Det gikk fort i svingene, og noen dager senere var det klart for stiftelsesmøte i forkant av kamp på Muddys i Spydeberg.

Styret håpet at 15-20 ivrige Liverpool supportere fant veien til kampen og møtet. Det var stinn brakke denne kvelden på Muddys! Første kvelden kunne vi notere 46 medlemmer...fantastisk i ei bygd med 5000 innbyggere. 

Møtested
Vi møtes på den lokale puben, som heter Muddys, i Spydeberg. Muddys ligger ved Esso on the run i sentrum av Spydeberg. På utvalgte kamper arrangerer vi enkelt quiz og lagsquiz, første målsscorer osv... 

Har du lyst til å bli medlem?
Medlemsskap er gratis. Det er to former for medlemsskap; Noen få er passive, og mottar kun informasjon på mail. Vi er 99 % aktive medlemmer. Aktive medlemmer kjøper klubbgenser og oppnår derved en rekke fordeler. Da får du utstedt medlemskort som gir "hyggeligere" priser i baren på Muddys ifb med kamp, topp rabatter ved fremvisning av medlemskort hos Follo Sport, tilbud om turer osv. (Overskudd av gensersalget gis tilbake til medlemmene iform av premier ved quiz, turer og lignende). Enkelt og greit!

Styret består av 
6 personer; Tor Venn(ansv for kamp/opplegg på Muddys), Andreas Johnsen(quiz sjef), Richard Moen(quiz sjef), Arild Sørlie(kasserer og tur fikser), Jan Erik Magnussen(matrialforvalter) og Tom Eirik Kristensen(ansv for medlemslister og web siden). 

Hjemmeside: www.liverbirds.org

Kontakt:Mail oss gjerne på [email protected]
ellereller les mer om oss på vår hjemmeside.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 21:14

Drømmescoring av Rhian Brewster

17-årige Rhian Brewster fikk fulltreff i mini-derbyet, da Liverpool vant 4-0. Det ble også 5-1 seier for Liverpool U18.

+
18.11.2017 kl 18:31

- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

+
18.11.2017 kl 17:06

Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

+