The Times: CIC står bak

The Times: CIC står bak

Også normalt velinformerte Tony Evans i The Times hevder at det er China Investment Corporation som står bak investeringsplanen til Kenny Huang for Liverpool FC. Tony Barrett: Rykter om svimlende overgangsbudsjett.

Tidligere i kveld ble det hevdet fra SportingIntellegence at det var China Investment Corporation som sto bak Kenny Huang og interessen i Liverpool FC. La det være sagt med en gang: de kommende dagene vil være preget av ekstremt mange rykter og spekulasjoner, så ta det hele med en klype salt.

Nå hevder The Times-journalisten Tony Evans, som normalt har gode kilder, det samme - at det er nettopp det steinrike CIC-fondet som står bak. Huang og CIC skal verdsette Liverpool FC til en sum mellom £300m og £350m, men kilder The Times har vært i kontakt med sier det nå står mellom Huang/CIC, Rhône Capital og al-Kharafi familien fra Kuwait. I følge The Times har ikke Yahya Kirdi (som hevdet at han hadde en avtale så godt som klar for klubben) en gang pratet med RBS eller Barclays Capital.

Liverpool FC satser allerede mot Asia, og klubbens draktsponsor Standard Chartered satser også tungt i østen. CIC ser selvsagt på Liverpool FC som en investering, og ser ikke på klubben på samme måte som Roman Abramovich og Manchester City sine eiere, som bare pøser inn penger uten å forvente å få noe tilbake. Kineserne forventer å tjene penger på Liverpool FC gjennom en større supporterbase i Asia og med et nytt stadionanlegg i Stanley Park.

CIC skal i følge den andre troverdige The Times-journalisten Tony Barrett være villig til å virkelig støtte Roy Hodgson på overgangsmarkedet, og planen skal være å gi manageren £150 millioner til å hente spillere. De skal også ha planer om å bygge det etterlengtede nye stadionanlegget

Kommentarer Lukk

Liverpool dominerer nominasjon

Liverpool dominerer nominasjon

Luis Suarez, Daniel Sturridge og Steven Gerrard blant de seks nominerte til å bli spillernes spiller, mens Sturridge også er nominert til årets unge spiller sammen med Raheem Sterling.
Les mer
Flest straffespark med Liverpool

Flest straffespark med Liverpool

Liverpool har tatt flest, scoret flest og vært involvert med flest straffespark denne sesongen, men visste du at bare to er scoret på Anfield og nesten alle etter nyttår?
Les mer
- Ligatittel vil overgå Istanbul

- Ligatittel vil overgå Istanbul

Phil Thompson sier det vil være en utrolig prestasjon om Brendan Rodgers leder LFC til ligagull. Thommo på benken i mandagens veldedighetskamp på Anfield.
Les mer
 
Sesongstatistikk Skader og suspensjoner TV-kamper
LFCSCSB på Facebook
LFCSCSB på Twitter
SMS-tjenester

Liverpool FC Supporters Club Norway, Postboks 43, 4551 Farsund. Telefon: 97961892 (10.30-14.30).
Epost: post@liverpool.no. Webmaster: webmaster@liverpool.no. Ansvarlig redaktør: Torbjørn Flatin

Foto: Imagery © Liverpool FC & AG Ltd eller Propaganda-photo.com.
Bilder er tilgjengelige for kjøp fra: www.lfcpicturestore.tv

Google+

Sitemap | RSS

Web-utvikling av Abile AS