Bronsefinale i NextGen Series

Bronsefinale i NextGen Series

Liverpool U18 møter Marseille i bronsefinalen i NextGen Series på lørdag. Kampen spilles på Chelseas treningsfelt, Cobham.

Marseille tapte 2-0 for Inter i sin semifinale i går, mens Liverpool som kjent gikk på en smell og tapte 6-0 for Ajax i forrige uke.

Ajax og Inter spiller finale på Leyton Orients bane i London på søndag. Men først skal altså Liverpool og Marseille gjøre opp om tredjeplassen. Avspark på Cobham er klokken 12.30 på lørdag, og midtbanespiller Conor Coady er opptatt av at de røde viser seg fra en bedre side enn mot Ajax.

- I annen omgang mot Ajax ga vi bare opp. Etter at vi lå under 2-0 ved pause, visste vi at vi måtte gjøre det første målet. Men det virket nesten ikke som vi var tilstede i annen omgang, og Ajax utnyttet det. Hele laget må ta ansvar for det som skjedde, sier Coady til Liverpool Echo.

Kommentarer Lukk

Bli med på vår fredagsquiz

Bli med på vår fredagsquiz

Det er fredag, og tid for quiz igjen. Svar på dagens spørsmål innen midnatt, og du er med i trekningen om CD'en The Twelfth Man – From «The Albert».
Les mer
- Vi har tro på et godt resultat mot LFC

- Vi har tro på et godt resultat mot LFC

Neil Adams, fungerende manager for Norwich City, sier at hjemmefansen kan inspirere hans spillere mot Liverpool, og at man har funnet svakheter hos ligalederen.
Les mer
Årets Supporter 2014

Årets Supporter 2014

For 11. gang i historien skal Supporterklubben kåre ”Årets Supporter”. Styret ønsker igjen å gjøre ekstra stas på en person som har utmerket seg spesielt i forhold til Liverpool Football Club.
Les mer
 
Sesongstatistikk Skader og suspensjoner TV-kamper
LFCSCSB på Facebook
LFCSCSB på Twitter
SMS-tjenester

Liverpool FC Supporters Club Norway, Postboks 43, 4551 Farsund. Telefon: 97961892 (10.30-14.30).
Epost: post@liverpool.no. Webmaster: webmaster@liverpool.no. Ansvarlig redaktør: Torbjørn Flatin

Foto: Imagery © Liverpool FC & AG Ltd eller Propaganda-photo.com.
Bilder er tilgjengelige for kjøp fra: www.lfcpicturestore.tv

Google+

Sitemap | RSS

Web-utvikling av Abile AS