Siste frist til å bli med på Anfield-fest

Siste frist til å bli med på Anfield-fest

Velkommen til bokslippfest i Liverpool fredag 20. april på Anfield og familiearrangement på Matou lørdag 21. april. NB: Det er ikke mulig å møte på døra på Anfield - siste frist for påmelding onsdag kl 11.00

Forfatter og Liverpool-supporter Ragnhild Lund Ansnes har gleden av å invitere deg til to ulike arrangementer i Liverpool i anledning at den offisielle Liverpool FC-boka "Liverpoolhelter" og den engelske versjonen "Liverpool FC Heroes" slippes i England og Irland 20. april.

1) Den store Anfield-festen 2012: Velkommen på bokslipp av "Liverpoolhelter" fredag 20. april klokka 19.30 -midnatt (engelsk tid!).
Sted: Red Suite, VIP-inngangen Centenary Stand, Anfield Football Ground.

HVA: Bokslipp med middagsbuffet, bandet Science of the Lamps, underholdning av legender portrettert i boka (Roy Evans og David Fairclough er bekreftet - begge med "Liverpoolhjerters" sterkeste historier) og av bokas forfatter, Ragnhild Lund Ansnes, 23 Foundation med Jamie Carraghers pappa i spissen kommer og det blir fotoutstilling av bokas fantastiske portretter tatt av rockefotograf og helrøde Tony Wolliscroft og loddtrekning av gaver på inngangsbillettene.

Liverpool FC feirer ny offisiell bok ved å åpne en av sine suiter for at vi kan feire. Pynt deg i finklær eller drakt og bli med å feire bokslipp av "Liverpoolhelter"/ "Liverpool FC Heroes" på selveste Anfield!

Dette er en sjanse du ikke kan gå glipp av! Først til mølla!
ER du i Liverpool og ønsker å bli med så send en e-post til post@liverpoolhjerter med følgende detaljer:

Navneliste på de som vil delta (fullt navn)
Postadresse til billettbestiller
Telefonnummer til deg/en av dere
Spesifisér om deltakere er under 16 år - barnebillett

Pris: 350 kroner for voksne og 200 for barn opp til 16 år. Faktura sendes til billettbestillers e-postadresse og plassen din er bekreftet når billettene er betalt.
Velkommen!

NB: Du må være påmeldt på forhånd - pga matbestilling er det ikke mulig å møte ved døra. Det vil ligge en oppdatert navneliste med de som er påmeldte ved døra - det sendes ikke ut billetter på forhånd.

2) Bokslipp Matou restaurant med Ian Callaghan og Roy Evans lørdag 21. april:

Velkommen til vakre Matou Restaurant rett på Mersey med spektakulær utsikt sammen med selveste Ian Callaghan, Roy Evans, 23 Foundation med Jamie Carraghers pappa i spissen og forfatter Ragnhild Lund Ansnes.

Tid: klokka 15 - 18.30 (engelsk tid). Det blir servert middagsbuffet, livemusikk, underholdning av mannen som har spilt flest kamper for Liverpool FC gjennom tidene samt mannen som har tjent de røde lengst. Ian Callaghan spilte svimlende 857 kamper i Liverpool-trøye og Roy Evans er den siste Boot Room-legenden som var i klubben i hele 34 år. Ingen kjenner klubben bedre enn disse to! Dessuten skal en tredje kar som også er intervjuet i den nye boka, nemlig Philly Carragher, fortelle litt om foreldrerollen som pappa til et stort fotballtalent og om Jamies oppvekst.

Påmelding senest i løpet av torsdag - du betaler ved inngangen.

Og det blir fotoutstilling av Tony Wolliscrofts vakre portretter fra den nye boka på begge arrangmentene.

23 Foundation setter opp en liten butikk som selger Jamie Carragher-signerte godsaker til inntekt for hans 23 Foundation som hjelper barn som trenger det.

Meld deg på pr. e-post til post@liverpoolhjerter.no der du skriver navneliste over de som ønsker å delta og spesifisér om deltakere er under 16 år (barnebillett).

Send også med telefonnummer til en av deltakerne i gruppa. Billettene til arrangementet betales ved ankomst:

35 pund for voksne og 25 pund for barn.

Matou restaurant befinner seg i andre etasje av det nye billettkontoret til Merseyferga, rett ved siden av nye Liverpool museum og litt på skrå foran Liverbuilding.

Velkommen!

På begge arrangementene blir det muligheter for å kjøpe "Liverpoolhelter" og få den signert av både forfatter og Liverpool-legendene. Ta med medlemskort i supporterklubben (LFCSCSB) for spesialpris! Boka kommer i norske bokhandlere 3. mai. (Kan også bestilles direkte fra forfatteren: http://shop.liverpoolhjerter.no ).

Mer informasjon vil du kunne lese om arrangementene på:

http://www.liverpoolhjerter.no/eventer

Facebook: Liverpool FC Heroes

Twitter: @Liverpoolhjerte

KommentarerLukk

 

Liverpool FC Supporters Club Norway, Postboks 43, 4551 Farsund. Telefon: 97961892 (10.30-14.30).
Epost: post@liverpool.no. Webmaster: webmaster@liverpool.no. Ansvarlig redaktør: Torbjørn Flatin

Foto: Imagery © Liverpool FC & AG Ltd eller Propaganda-photo.com.
Bilder er tilgjengelige for kjøp fra: www.lfcpicturestore.tv

Google+

Sitemap | RSS

Web-utvikling av Abile AS