Ønsker tettere dialog med supporterne

Liverpool ønsker et nærere og mer åpent forhold til supporterne.

16. mai 2017 kl 16.31 Lars Frøsland

Mer enn 10.000 Liverpool-supportere har svart på en undersøkelse, med formål om å forbedre kommunikasjonen og dialogen mellom LFC og supporterne.

Det er byrået Populus som har utført undersøkelsen på vegne av klubben, og som en del av oppdraget utførte byrået over 40 dybdeintervjuer med fans og supportergrupper, deriblant Spirit of Shankly, Spion Kop og Liverpools FC Supporters’ Committe. I tillegg ble nøkkelfigurer i mediebildet, politikere, betydningsfulle personer i bybildet i Liverpool og andre grupper intervjuet.

BILLETTER:
BILLETTER:  Dette er et viktig tema for LFCs supportere.

I tillegg til å nå ut til supportere gjennom en internettbasert undersøkelse, samt direkteintervjuer med supportere og andre personer, har selskapet forsket på hvilke kommunikasjonsmodeller mellom klubb og supportere som fungerer best, både i fotball og andre idretter.

– Populus har samlet inn et stort antall tilbakemeldinger, og har analysert de forskjellige meningene og utfordringene lokale, nasjonale og internasjonale supportere har presentert, melder Liverpool FC på sine sider.

Resultatet av analysen har gjort at klubben har valgt ut fire nøkkelpunkter som betyr mye for supporterne:

- Billettilgjengelighet
- Billettpriser
- Stadium-relaterte utfordringer
- Engasjement rundt lokale supportere

Skal møte supporterkomiteen

Klubben har nå valgt ut en kommunikasjonsmodell med supportere, som følges tett av Populus, og dette blir diskutert nærmere med supporterkomiteen til helgen.

– Dette er et ekstremt viktig program for klubben og dette er den største undersøkelsen vi har utført, melder kommunikasjonsdirektør Susan Black.

– Vi har lært masse og vi ønsker å takke supporterne som har bidratt. Basert på dette ønsker vi å introdusere en ny og åpen kommunikasjonsplattform. Dette vil forsikre at vi diskuterer de tingene som opptar fansen.

– Vi vil presentere nøkkelfunn og de nye modellene til supporterkomiteen på lørdag, og deretter vil vi dele informasjon med supporterne gjennom våre nettsider og via sosiale medier.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]