Ønsket som manager i Nederland

Men Klopps «brobygger» har ingen planer om å forlate Liverpool ennå.

27. mar 2017 kl 16.29 Arve Vassbotten

Go Ahead Eagles i Nederlandsk æresdivisjon er en av flere klubber som vurderer å tilby 34 år gamle Pep Lijnders jobb som manager.

Lijnders har ansvaret for utviklingslaget i Liverpool, og for å bringe nye talenter til Melwood. Arbeidet han har gjort i Liverpool, siden han kom i 2014, har blitt lagt merke til, og det er nå flere klubber som ønsker hans tjenester.

Lojal til Liverpool

– Dette er ikke tidspunktet å tenke på neste steg og personlige prosjekter. Jeg vet om interessen fra flere klubber og setter pris på det, men timing er viktig, og det samme er lojalitet til Liverpool og Jürgen, sier Lijnders til Voetbal International.

Han kom til klubben under Brendan Rodgers, og har tidligere rukket å vært trener i PSV og Porto, til tross for sin unge alder.

– Hele mitt fokus handler om å hjelpe Jürgen. Å konkurrere in en intens Premier League, å kjempe om trofeer og få en ny generasjon spillere til å blomstre. Å bli hovedtrener er definitivt en ambisjon, men denne sesongen er det antakeligvis for tidlig. Jeg er lojal og derfor vil det være vanskelig å forlate Liverpool og dette prosjektet med Jürgen etter bare ett fult år, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]