Lørdagens motstanderBaklengs i kun én kamp

Manchester United har vært veldig bra defensivt så langt denne sesongen.

10. okt 2017 kl 11.13 Arild Skjæveland

Liverpool har sluppet inn 12 mål på sju ligakamper så langt. Lørdagens motstander har sammen med Manchester City vært best defensivt hittil i sesongen.

De to Manchester-klubbene har kun sluppet inn to mål så langt. City står med +20 i målforskjell, mens Manchester United har +19.

I samme kamp

Manchester Uniteds to innslupne mål kom i samme kamp, borte mot Stoke City. Det var også den første kampen etter en landslagspause, som lørdagens kamp er.

Da scoret Eric Maxim Choupo-Moting begge målene for Stoke.

Jones ser ut til å rekke kampen

Phil Jones sto over Englands landskamper mot Slovenia og Litauen med en kneskade, men skal være i rute til å rekke kampen.

Den tidligere Blackburn-spilleren har spilt 90 minutter i samtlige sju ligakamper til nå. Med seg i midtforsvaret får han trolig Eric Bailly, som hadde spilt alle kampene frem til han sto over hjemmemøtet med Crystal Palace sist, da Chris Smalling kom inn. Sommerkjøpet Victor Lindelöf har så langt ikke spilt i ligaen.

På høyreback er Antonio Valencia fast, og han har spilt alt så langt. Han skal spille mot Argentina i natt, med avspark kl. 01.30 norsk tid. På motsatt back startet Daley Blind denne sesongen, og spilte de tre første kampene, men i de tre siste er det Ashley Young som har spilt.

Foran forsvaret kommer Nemanja Matic til å spille, og han får trolig Ander Herrera ved sin side. Spanjolen var utelatt fra den spanske landslagstroppen, og vil sannsynligvis komme inn for Marouane Fellaini her. Michael Carrick og Paul Pogba er begge skadet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]