FRUSTRERT:  Jürgen Klopp var tydelig frustrert under og etter gårsdagens kamp.

Avisene etter Newcastle-kampen«De samme gamle feilene»

Liverpool fortsetter å brenne sjanser og slippe inn billig baklengsmål.

Oliver Kay, The Times

Tallknuserne som står bak fotballens trendy «forventede mål» må nok gjøre endringer i formellen. For Liverpool er den eneste forventningen sløseri i den ene enden av banen, og sårbarhet i den andre. 

Gårsdagens kamp fulgte mønsteret fra de forrige ukene. Der Rafa Benítez og Newcastle ble oppmuntret av enda en kamp med samarbeid og robusthet, måtte Klopp og Liverpool igjen se laget gjøre feil i begge ender. Liverpool har kun vunnet én av sine siste sju, og er i ferd med å bli parkert i kampen om tittelen - om de ikke allerede har blitt det.

Klopp sa i pressekonferansen etter kampen at han ikke synes laget så ut til å være langt unna å være en tittelutfordrer. Han sa at andre lag også ville ha sine tøffe perioder. Det vil de, men Liverpool ser ikke ut til å være nådeløse nok til å gjøre det Manchester City og Manchester United gjør.

Et spektakulært mål fra Philippe Coutinho ble etterfulgt av svakt forsvarsspill som lot Joselu utligne seks minutter etterpå. Liverpool hadde ballen og kom til 17 avslutninger, mot Newastles åtte, men det er ikke bare i egen boks at Klopps lag mangler fatning. Av de 17 Liverpool-skuddene, der mange var fra gode posisjoner, var kun to av avslutningene på mål. 

Les hele her (krever innlogging)

John Cross, The Mirror  

Jürgen Klopp svarte sarkastisk da han viste sin frustrasjon etter Liverpools siste tilbakeslag. Da han ble spurt på pressekonferansen om resultatet var rettferdig, svarte han med å spørre: «Er dette den første kampen du noen gang har sett?»  

Det er lett å forstå hvorfor Klopp var frustrert etterpå, fordi Liverpool kom nok en gang foran, hadde nok sjanser til å vinne komfortabelt, men endte med å skyte seg selv i foten - igjen.

Philippe Coutinho var strålende i den første omgangen. Han scoret et mål i verdensklasse, og det så ut til at Liverpool skulle vinne lett. Liverpoolforsvarer Joel Matips klønet, og ga Joselu utligningen, før Newcastle gravde dypt i den andre omgangen og fikk et poeng. 

Liverpool kan kun skylde seg selv. Etter kampen ga Newcastle-supporterne laget sitt stålende applaus, når flere av de tilreisende allerede hadde dratt. 

Les hele her.  

Jason Burt, The Telegraph  

Kjente ansikter, og kjente feil for Liverpool. Og mye, mye frustrasjon. Det var ord brukt av Jürgen Klopp og Jordan Henderson etter dette uavgjortresultatet mot et godt organisert Newcastle, styrt av Liverpools tidligere manager, Rafael Benítez. 

Resultatet gjør at Liverpool har vunnet én av sine siste sju i alle turneringer, med 13 baklengsmål. Laget har bare vunnet én av de siste fire i Premier League, og det er tøft å ta med seg inn i landslagspausen, der målet om topp fire har fått seg en smell. Selv om de kun er ett poeng bak Chelsea på fjerdeplass, og kun to poeng foran Newcastle, er det de gjentakende feilene i dette laget som må fikses. 

Neste motstander er Manchester United på hjemmebane, og det er kanskje akkurat den kampen de trenger for å få ting tilbake på riktig vei.

Strålende i det ene øyeblikket, og forferdelig like etter. Det oppsummerte Liverpool. Men de hadde plenty med sjanser. 

Les hele her

Neil Jones, Liverpool Echo  

Liverpool gir ny mening til uttrykket «klipp og lim-journalistikk». For hvor mange ganger skal vi skrive det samme om dette laget? Hvor lang tid skal det ta før de ordner opp i problemene som holder dem tilbake?

Du vet hva som skjedde i denne kampen uten at du trenger å bli det fortalt. Liverpool spiller fotballen, er stort sett på motstanderens banehalvdel, og skal vinne. Og så… Sjanser brent, treffer stolpen, er nære, og så kommer det et baklengsmål på noe som aldri skal være en mulighet. Joselus utligning oppsummerte Liverpools sesong. 

En kan diskutere så mye en vil om sommeren, mangelen på en midtstopper, spiss eller dynamisk midtbanespiller, men det vil ikke hjelpe. Dette er laget, i alle fall frem til januar, så en må bare bli vant med det.  

Daniel Sturridge hadde sett frisk ut i innhoppene mot Leicester og i Moskva, og startet kampen lovende. Han spilte frem Mohamed Salah med en flott pasning i bakrom, og var involvert i starten. Men det var kortvarig. Han tapte duellene mot Cieran Clark og Jamaal Lascelles, og det at han ikke klarte å holde på ballen ga laget problemer. Det var fra hans ballmist at Newcastle fikk sin utligning - takket være et vidåpent Liverpool-forsvar. Etter pause klarte ikke Sturridge å utnytte at Clark falt, og sendte skuddet sitt rett i beina på Rob Elliot. 

Det var ikke Liverpools dag, og hvertfall ikke hans.

Les hele her.

Del

Avisrunden

05.11.2017 10:24

Avisene etter 4-1 mot West Ham«Salah ser ut til å være det beste kjøpet noen av toppklubbene har gjort»

Dette skriver avisene dagen etter Liverpools seier på London Stadium.

02.11.2017 09:40

Avisrunden etter Maribor«Salah har allerede doblet sin verdi»

Dette skriver avisene etter at Liverpool slo Maribor 3-0 på Anfield.

27.09.2017 08:42

Dette skriver avisene:Frustrerende aften i Moskva

Liverpool står fortsatt uten seier i årets Champions League.

Dette skriver avisene

05.11.2017 10:24

Avisene etter 4-1 mot West Ham«Salah ser ut til å være det beste kjøpet noen av toppklubbene har gjort»

Dette skriver avisene dagen etter Liverpools seier på London Stadium.

29.10.2017 09:38

Dette skriver avisene etter Huddersfield-kampen

«Resultatet burde ikke maskere hvor dårlige Liverpool var før de var heldige og Sturridge tok vare på sjansen.»

23.10.2017 09:54

Dette skriver avisene om Spurs-tapet:«Like holdbare som en våt papirpose»

Jürgen Klopp hadde ingen ting positivt å si om sitt eget lag etter tapet for Tottenham, avisene er også nådeløse i omtalen av Liverpools forsvarsspill.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+
19.11.2017 kl 09:05

Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

+
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+