TRÅKKET TIL  Emre Can vinner ballen fra en Maribor-spiller.

Emre håper på en skikkelig seiersrekke

Etter Liverpools historiske 7-0 seier i Maribor håper Emre Can at Liverpool for alvor kan komme inn på vinnersporet.

Tyskeren håper at storseieren i Slovenia skal vise seg å bli vendepunktet denne sesongen. Etter bare en seier på åtte kamper smakte det ekstra godt med en brakseier.

– Dette gjorde godt. Vi slapp ikke inn mål. Det er også viktig, i tillegg til at vi scoret mål og skapte gode sjanser. Jeg synes vi fortjente seieren, sier Can til Liverpoolfc.com.

– Du må score mål. Grunnen til at vi ikke har vunnet de foregående kampene er at vi ikke har satt sjansene våre. I denne kampen gjorde vi det, og jeg håper dette viser seg å være kampen der alt snudde for oss, og vi kom tilbake på vinnersporet igjen.

– Dette var en god prestasjon, og nå ser vi frem til søndagens kamp mot Tottenham. Det blir en viktig kamp, og forhåpentligvis klarer vi å spille på samme måte som i denne kampen.

Trodde ikke det skulle bli så enkelt

Can innrømmer at det overrasket ham at Liverpool skulle rundspille Maribor så til de grader, etter at slovenerne klarte uavgjort på hjemmebane mot Spartak Moskva tidligere i gruppespillet.

– De gjorde en god jobb i de to foregående kampene mot Sevilla og Spartak Moskva. Maribor fikk uavgjort hjemme mot Spartak, og Spartak er et godt lag.

– Jeg visste ikke hva som ville skje, men vi var totalt fokuserte på kampen. Vi var 100% tilstede. Vi fikk en god start, og scoret et tidlig mål. Det var veldig bra for oss.

Mo skaper sjanser

Can har latt seg imponere av sin nye lagkamerat, Mohamed Salah, som nå har gjort åtte mål på 13 kamper etter overgangen fra Roma.

– Han er alltid i stand til å score mål. Han er rask, og han skaper sjanser. Han er en strålende spiller, og en strålende signering av oss. Han gjorde en veldig bra jobb i denne kampen.

– Men det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere, da alle gjorde det bra. Alle spilte bra, og det er slik vi må gjøre det.

Del

Emre Can

14.11.2017 19:53

Can på høyrebacken

13.11.2017 09:59

Borussia Dortmund vil ha Can

Borussia Dortmund følger situasjonen rundt Emre Can, og planlegger å gi midtbanespilleren et tilbud om retur til Tyskland.

12.11.2017 23:36

Borussia Dortmund vil også ha Can

Maribor

02.11.2017 20:30

Trent er blitt Champions League-backen

Det er opplest og vedtatt at Loris Karius er Liverpools Champions League-keeper. Det virker også som Trent Alexander-Arnold er Liverpools høyreback i turneringen.

02.11.2017 20:07

– Vi er blitt bedre mot defensive lag

Det er konklusjonen til Emre Can etter 3-0 over Maribor.

02.11.2017 00:39

– Tålmodighet er en dyd

De tre poengene var viktigst for Jürgen Klopp på en kveld hvor Sevilla slo Spartak Moskva.

Siste Til vår nyhetsoversikt
17.11.2017 kl 19:17

– Jeg har lært mye allerede

Alex Oxlade-Chamberlain merker stor forskjell under Jürgen Klopp.

+
17.11.2017 kl 17:39

– Vi ønsker å ha ham her de neste 15 årene

Jürgen Klopp er ikke i tvil om at Joe Gomez er klar for å spille midtstopper dersom det blir behov.

+
17.11.2017 kl 14:28

- Passende tidspunkt å slå tilbake mot Southampton

Jürgen Klopp likte dårlig hvordan keeper Fraser Forster oppførte seg før straffesparket på Anfield i vår, og nå vil han ha mål og seier.

+
17.11.2017 kl 12:36

Henderson klar, Lallana på benken, usikkert om Mané

Jürgen Klopp har oppdatert ytterligere om Liverpools skadesituasjon. I tillegg til svar om van Dijk, sin sykdom og Joe Gomez.

+