PRESSEKONFERANSE  James Milner var spilleren som møtte pressen foran Champions League-oppgjøret mot Maribor på Anfield.

Fikk høre akkurat det han ønsket å høre

James Milner er glad for at Jürgen Klopp først og fremst betrakter ham som midtbanespiller.

I en samtale med Jürgen Klopp i sommer fikk James Milner høre de ordene han hadde håpet at manageren skulle si.

– I begynnelsen av sesongen tok manageren meg tilside og sa at han betraktet meg mer som midtbanespiller igjen nå, og det var jeg henrykt over, uttalte Liverpools visekaptein under dagens pressekonferanse.

– Jeg fikk ikke spille så mye i tiden etter dette, men det er opp til meg å spille meg inn på laget. Manageren er den som tar ut laget, og han må ta vanskelige avgjørelser hver gang han gjør dette, for vi har en talentfull gruppe spillere, og konkurransen om plassene er sterk, slår Liverpools nummer 7 fast.

– Som spiller ønsker jeg meg bare en sjanse til å vise meg frem. Opp gjennom årene har jeg forhåpentligvis gjort nok til å få en sjanse, og nå har jeg fått spille noen kamper. Jeg ønsker bare å fortsette å forbedre meg, og bidra for laget.

Tre kamper på rad

Milner har nå startet de tre siste kampene, mot Maribor, Tottenham og Huddersfield. Nå står en ny kamp mot Maribor for døren.

– Jeg er glad for å være tilbake på midtbanen. Jeg ble bedt om å gjøre en jobb som venstreback forrige sesong, og gjorde det etter beste evne. Jeg sa den gangen at jeg ikke liker å spille der, og det gjorde jeg heller ikke, men laget kommer alltid først, og du gjør det du blir bedt om å gjøre.

– Men jeg trives definitivt bedre nå som jeg får spille på midtbanen igjen denne sesongen. Jeg ønsker bare å komme meg ut på banen og bidra så mye jeg kan for laget.

Ønsker å bidra

Milner innrømmer imidlertid at det har tatt tid å omstille seg til sin gamle rolle.

– Jeg har spilt på midtbanen på trening, men ingenting er som å spille der i kamp. Så det tar litt tid før jeg er 100% komfortabel med rollen igjen, slik at det føles helt normalt. Men jeg liker å være tilbake i rollen, og ønsker bare å bidra. Forhåpentligvis klarer jeg å være såpass mobil at jeg kan bidra i begge ender av banen.

Før de tre kampene på rappen nå hadde Milner bare to kamper fra start for Liverpool denne sesongen.

– Alle spillere ønsker å spille fotball, og det ønsker jeg også. Manageren tar ut laget, og dersom du ikke er inne må du forsøke å tvinge deg inn igjen og så ta vare på sjansen når du får den. Jeg har spilt de tre siste kampene, og forhåpentligvis har jeg gjort nok til å ha kapret en plass på laget.

– Vi har mange kamper foran oss, og vi har en talentfull gruppe spillere. Det kommer til å bli rotasjon. Det vil komme sjanser. Det vil bli skader, suspensjoner, og slike ting. Som individuell spiller ønsker du å prestere så godt som mulig. Du ønsker å få sjansen til å prestere, men det er opp til manageren å ta ut laget.

Del

James Milner

29.10.2017 12:20

Tre strake straffemisser på Anfield

Tre forskjellige straffeskyttere og tre bom på hjemmebane.

20.10.2017 15:20

– Milner er en veldig viktig spiller for oss

Jürgen Klopp slo fast at James Milner er en viktig spiller for Liverpool, uten å love ham spilletid mot Tottenham.

20.10.2017 00:13

Liverpool vil avvise beilere for Milner i januar

Om noen skulle prøve å sikre seg James Milner i det neste transfervinduet vil tilnærmelsene bli avslått fra Anfield.

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.11.2017 kl 12:58

– Har aldri blitt dårligere behandlet på kamp

Liverpool-supportere er misfornøyd med behandlingen fra vakter og lokalt politi i Sevilla.

+
22.11.2017 kl 11:18

Full tropp på langtur til Baku

Liverpools neste motstander kan sikre avansement i kveld, og kommer seint tilbake til London.

+
22.11.2017 kl 10:55

Ett poeng er nok i siste kamp

Liverpool vil ta seg videre i Champions League dersom de unngår tap på Anfield.

+
22.11.2017 kl 09:20

«Liverpool tok foten av pedalen etter pausen, og måtte betale for det»

Dette skriver avisene etter 3-3 i Sevilla.

+