ETTERLENGTET JUBEL:  Det så en stund ut til å bli en frustrerende ettermiddag for Roberto Firmino & Co, men det løsnet med Liverpool-scoring tidlig i 2. omgang.

Spillerbørs:Full kontroll etter ledermålet

Alt handlet om det offensive for de røde, som lenge stanget frustrert mot Huddersfield-veggen på Anfield.

Simon Mignolet 6

Svært rolig dag på jobben for belgieren, med ingen skudd på mål fra Huddersfield. Stresser nok en del supportere ved å flere ganger holde lenge på ballen med en motspiller i press, men hadde tilsynelatende kontroll og kom fra det med clean sheet.

Joe Gomez 7

En interessant rolle for Gomez som starter på høyreback, men i praksis spiller som en av tre i backlinja. Imponerende rolig med ballen, bunnsolid fysisk og viser seg stadig mer moden.

Joël Matip 6

Vanligvis handler det som forsvar for Matip, men i dag var det lite å gjøre bortsett fra å lete etter alternativer fremover med ballen i beina. Steg frem og markerte seg på noen cornere, men hadde ikke stilt inn siktet med pannebrasken.

Ragnar Klavan 6

Kastet innpå for en skadet Lovren rett før avspark, og virket merkverdig klønete ved noen anledninger i starten. Vokste seg inn i kampen i takt med klokka, hadde grei kontroll på Huddersfields få angrep og gjorde ikke mange feil med ballen.

Alberto Moreno 6

En kamp på det jevne av den offensive backen. Ble felt flere ganger uten å få frispark da gjestene lå dypt, var som vanlig med frem på venstresiden, men hadde noen dårlige avleveringer. Viste frem toppfarten sin da han avverget et par kontringer.  

Jordan Henderson 6

Løper sedvanlig mye, takler og dirigerer, men det gikk nok litt sakte med Henderson i dag. Ofte langt nede og hentet ballen, uten å finne særlig gode løsninger fremover. Kunne truffet bedre enn utsiden av stolpen på returen etter Salahs straffemiss.

Georginio Wijnaldum 7

Nederlenderen fikk en albue i tinningen etter ti minutter, men holdt det gående og spilte en godkjent kamp. Riktignok var det blandet drops før ledermålet, men Wijnaldum var aktiv og mye involvert, og 3-0-scoringen var svært lekker.

James Milner 6

Løper mye, involvert i mange dueller og står på – det er en typisk hardtarbeidende Milner som kjemper på midten, selv om det manglet litt på kvaliteten spesielt før pause. Hjørnesparkene var imidlertid ofte veldig godt slått, blant annet da han noterte seg for assist på 2–0.

Mohamed Salah 6

Salah fikk ikke til mye i starten, men var den som etter hvert tok initiativ på høyresiden og truet det kompakte bortelaget. Brant en stor sjanse etter 27 minutter med et svakt skudd på keeper, og straffesparket rett før pause var skuffende. Traff stolpen på 2–0, før han fikk en assist til Wijnaldum. Tatt av på tampen.

Roberto Firmino 7 LB

Hadde nokså vanskelige arbeidsforhold mot den tjukke muren av Huddersfield-spillere før ledermålet, og var ikke spesielt synlig i perioder, selv om han vartet opp med noen fine touch og finter. Fikk straffespark da han ble holdt like før pause. Glimrende forarbeid da en god Huddersfield-takling hindret assist til Sturridge, før Firmino selv doblet ledelsen på påfølgende hjørnespark. Byttet ut for Oxlade-Chamberlain. Firmino får bestemannsprisen.

Daniel Sturridge 7

Kom til lagets første sjanse etter 16 minutter, men var lite involvert og fikk ikke til mye da Huddersfield lå som dypest før pause. Sturridge tok imidlertid vare på gavepakken han fikk tidlig i 2. omgang, og viste klasse alene med keeper. Bare en god takling unna å sette nummer to. Ut for Can.

Alex Oxlade-Chamberlain –

Kom inn i det 66. minutt. Først på venstresiden, så ivrig på høyresiden etter Salah ble tatt av. Slo noen brukbare innlegg og var en del involvert i angrepsspillet.

Emre Can –

Fikk de siste snaut tjue minuttene. Involvert i angrepet på 3–0, og hadde komfortabel kontroll på midten.

Dominic Solanke –

Inn for Salah etter 80 minutter. Nølte litt for mye da han fikk en god mulighet i boksen, og skjøt rett på keeper fra distanse kort tid senere.

Del

Huddersfield Town

31.10.2017 21:41

Holdt gjestene unna eget mål

Huddersfield hadde bare en avslutning i løpet av 90 minutter mot Liverpool.

31.10.2017 16:55

Savner å spille fast

Danny Ward innrømmer at han så kampen mot Huddersfield i helgen fra tribunen med blandede følelser.

31.10.2017 11:22

Lijnders om Huddersfield-kampen

Spillerbørs

18.11.2017 18:06

Spillerbørs:Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

01.11.2017 23:11

Spillerbørs:Brasiliansk magi åpnet opp defensivt Maribor

Roberto Firmino bød tidvis på brasiliansk magi på Anfield i kveld. Det var en viktig nøkkel for å åpne opp et ultradefensivt Maribor.

22.10.2017 19:26

Spillerbørs:Forsvarstabber ødela kampen

Målscoreren får vår bestemannspris på det som var en tung aften i London.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+