– Liverpool vil avslå nye bud i januar

Fra Barcelona-leiren kommer det nye meldinger om at Coutinho skal kjøpes - denne gang i januar.

12. okt 2017 kl 09.10 Arild Skjæveland

Philippe Coutinho har spilt fem kamper og scoret tre mål for de helrøde etter at overgangsvinduet stengte, og Liverpool hadde avslått tre bud fra Barcelona.

To av henvendelsene fra den katalanske storklubben kom ut i media dagene før ligastart, og i dagene før storkampen mot Arsenal.

Jürgen Klopp kommer neppe til å være fornøyd når han igjen må svare på spørsmål om Philippe Coutinhos på fredagens pressekonferanse - før en av de aller største kampene i sesongen.

– Vil kjøpe i januar

Barcelonas daglige leder, Oscar Grau, sier at klubben er klar for å kjøpe Coutinho når overgangsvinduet åpner i januar.

– Vi er forberedte på å kjøpe Coutinho eller hvilken som helst annen spiller som det tekniske apparatet ønsker i vintervinduet. Men det er viktig at dersom det skal komme inn spillere, må også noen ut, sa Grau ifølge Liverpool Echo.

Den spanske avisen Mundo Deportivo hevder at Coutinho har en avtale med Liverpool om at han vil få forlate klubben i januar, og Dominic King i Daily Mail tror det vil komme et nytt bud på 120 millioner pund.

Uansett hva som kommer, er Liverpool forberedt på å avslå alle bud og henvendelser fra Barcelona, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]