Overbevisende av Gerrards gutter

Liverpool U19 hadde ingen problemer med å slå Maribor i UEFA Youth League i ettermiddag.

17. okt 2017 kl 15.27 Einar Kvande

Liverpool vant til slutt 4-1, selv om vertene tok ledelsen mot spillets gang.

Steven Gerrard måtte før kampen komponere et mannskap uten skadede Liam Coyle, suspenderte Conor Masterson, og duoen Edvard Tagseth og Rhian Brewster som er opptatt med landslagsfotball for øyeblikket. Liverpool stilte i en 3-4-3-formasjon, med Ben Woodburn som kaptein.

Maribor tok ledelsen etter 23 minutter, takket være en generaltabbe av keeper Kamil Grabara. Men Bobby Adekanye utlignet før halvtimen var spilt, og like etterpå var gjestene i føringen etter en Herbie Kane-scoring.

Åtte minutter etter pause økte Liam Millar til 3-1, etter et godt angrep hvor Woodburn og Adekandye var involvert. Like etter gjorde så Bobby Adekanye gjorde sitt andre mål for dagen, og fastsatte sluttresultatet til 4-1 etter forarbeid av Rafael Camacho.

Strafferedning og utvisning

Kamil Grabara gjorde godt igjen for tabben tidlig i kampen ved redde et straffespark i sluttfasen av oppgjøret . Vertene fikk også en spiller utvist i sluttminuttene.

Liverpools lag: Grabara, R. Williams, Johnston, Glennon, Camacho, Lewis, Woodburn, Kane, Jones (Dixon-Bonner 64), Adekanye (Glatzel 83), Millar (McAuley 74).
Ubenyttede reserver: Atherton, Hunter, Clayton, Longstaff.

Dette var Liverpools andre seier i UEFA Youth League. De vant overbevisende 4-0 over Sevilla i første kamp, før de tapte 2-1 for Spartak Moskva i den andre. Dermed står de nå bokført med seks poeng etter tre kamper.