Spillerbørs:Salah kreativ kraft uten at Liverpool fikk hull på byllen

Jose Mourinho er nok den som er best fornøyd etter 0-0 på Anfield, hvor Mohamed Salah var den mest kreative hos vertene.

14. okt 2017 kl 16.08 Einar Kvande

Simon Mignolet 7

Gjør en kjemperedning på skuddet til Lukaku like før pause, i en kamp der han hadde svært lite å gjøre. Nøler når han bør komme ut i en situasjon midtveis i annen omgang.

Joe Gomez 7

London-gutten gjør kanskje sin aller beste kamp i Liverpool-trøya. Var feilplassert i en situasjon med Martial i første omgang, men har full kontroll på Rashford når Mourinho satte inn den engelske landslagsspilleren. Slår et meget godt innlegg til Can ti minutter ut i annen omgang, som kunne ha resultert i scoring.

Joël Matip 7

Har et ganske håpløst skuddforsøk tidlig i kampen, før han får kampens første store sjanse. En kjemperedning fra De Gea stopper avslutningen fra kloss hold. Defensivt hadde han full kontroll.

Dejan Lovren 7

Ble fraløpt av Lukaku en gang, men vinner nesten alle hodeduellene med den sterke United-spissen og gjør en god defensiv match. Header over på Ox sin corner på overtid.

Alberto Moreno 6

Har en litt rufsete start på kampen, der han opptrer litt hodeløst i enkelte situasjoner og kommer på etterskudd ved et par anledninger. Spiller seg opp utover i kampen, og virker tryggere etter pause.

Jordan Henderson 6

Tar absolutt ingen sjanser i denne kampen, og blir liggende veldig dypt. Prøver å gå foran med stor innsats, men lykkes bare delvis.

Georginio Wijnaldum 6

Har et skudd rett på De Gea fra drøye 16 meter etter et kvarters spill. Klarer ikke å sette sitt preg på spillet sentralt på banen, og blir litt for anonym.

Emre Can 7

Går på et par herlige raid, og kunne fort ha blitt matchvinner ti minutter ut i annen omgang, da han dessverre satte Gomez sitt herlige legg over. Litt rufsete pasningsspill tidlig i matchen, men fikk raskt orden på det.

Mohamed Salah 7

Var Liverpools klart beste spiller i første omgang, hvor han satte grå hår i hodet på Darmian gang på gang. Ikke like fremtredende etter pause, men gjorde likevel nok til at vi kårer ham til Liverpools beste selv om han ble byttet ut drøye ti minutter før slutt.

Philippe Coutinho 7

Slo en forferdelig tversoverpasning foran eget straffefelt tidlig i kampen, men klarte å ta mer og mer tak i kampen utover i første omgang, og var nok en gang en av Liverpools beste menn. Derfor litt uforståelig at han og Salah ble byttet ut mot slutten.

Roberto Firmino 7

Dokumenterte meget god form i denne kampen, hvor han inntar en servitørrolle i flere situasjoner. Dessverre er ikke marginene helt på hans side. Enten fikk United-forsvarerne et touch på de farlige innleggene, eller så ble Salah noen centimeter for kort.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kom inn samtidig med Sturridge, men vi så mye mer til den tidligere Arsenal-vingen, både på godt og vondt. Markerte seg med å slå både gode og dårlige innlegg, og fikk skaffet et par cornere.