To av rivalene tapte

Både Chelsea og Arsenal gikk på overraskende tap i åttende Premier League-runde.

14. okt 2017 kl 21.07 Einar Kvande

Den som satte penger på at Chelsea skulle tape borte mot Crystal Palace kombinert med at Arsenal skulle ryke mot Watford på Vicarage Road kan nå smile hele veien til banken.

Crystal Palace tok sine første tre poeng denne sesongen da de slo Chelsea 2-1 på Selhurst Park, med tidligere Liverpool-stopper Mamadou Sakho i en sentral rolle i forsvarsrekka.

For Arsenal hjalp det ikke at de tok ledelsen ved Per Mertesacker i første omgang, og ledet 1-0 helt til det gjenstod 20 minutter av oppgjøret på Vicarage Road. Da utlignet Troy Deeney på straffespark, og to minutter på overtid satte Tom Cleverley inn seiersmålet for de gule og røde.

Disse to resultatene betyr at Liverpool nå er på samme poengsum som både Chelsea og Arsenal, 13 poeng, men har dårligere målforskjell.

Watford passerte imidlertid Liverpool på tabellen, noe som betyr at Jürgen Klopps mannskap nå er nede på åttendeplass i Premier League. Det er imidlertid veldig jevnt bak de to Manchester-klubbene og Tottenham, så Liverpool har bare to poeng opp til Watford på fjerdeplass.

Neste ligakamp for Liverpool er mot Tottenham på Wembley neste søndag. Dette blir en ny nøkkelkamp for Liverpool, i og med at det etter denne serierunden er fire poeng opp til Spurs på tredjeplass.