U18:Ungguttene knuste West Bromwich

Steven Gerrard gutter lå under to ganger i oppgjøret på akademiet.

21. okt 2017 kl 14.30 Arild Skjæveland

Gerrard måtte klare seg uten Liam Coyle, som er ryggskadet, og Edvard Sandvik Tagseth, som spiller med Norge G16. Dermed fikk Paul Glatzel og Elijah Dixon-Bonner sjansen fra start på midtbanen.

De tilreisende tok ledelsen ved Sam Wilding, etter at Liverpool hadde rotet bort ballen på midtbanen. Seks minutter senere utlignet Curtis Jones.

West Bromwich fikk så straffe, og tok igjen ledelsen ved Myles Hall, etter at Rhys Williams hadde felt Rayhaan Tulloch. Fem minutter senere skulle Liverpool få straffe da en West Bromwich-spiller handset i feltet, og kaptein Adam Lewis var sikker.

Snudde til storseier

I den andre omgangen skulle ungguttene sikre en komfortabel seier. Først scoret Paul Glatzel, etter et flott forarbeid fra Lewis, McAuley og Jones.

Deretter la innbytter Liam Millar på til 4-2 med en fin avslutning, før samme mann fastsatte sluttresultatet til 5-2 etter et meget bra angrep.

Liverpool U18s: Jaros, Hunter, Lewis, R. Williams, Glennon, Dixon-Bonner, Longstaff, Glatzel (Sharif, 69), McAuley (Millar, 62), Jones (Clayton, 73), Camacho.

Ubenyttede reserver: B.Williams, Raitanen.