Spillerbørs mot Maribor:Ustoppelig angrepstrio

Aldri har Liverpool scoret så mange mål i en bortekamp i Europa, noe vår børs bærer preg av.

17. okt 2017 kl 23.50 Torbjørn Flatin

Loris Karius 6

Vel, behøvde han å gjøre noen skikkelig redning? Ordnet greit opp i det lille han hadde å gjøre.

Trent Alexander-Arnold 7

Var vel så der i 90 minutter, med brukbar defensiv kontroll uten å ta særlig sjanser framover. Får en «oppjustering» med scoringen som bare styrket Liverpools rekordsifre.

Joël Matip 6

Bortsett fra en periode på rundt et kvarter, etter raske 0-3, hvor Maribor prøvde litt helhjertet angrepsspill, ble dette en walk in the park for den elegante stopperen.

Dejan Lovren 6

Med en rolig dag bakover ante nok Dejan at han endelig kunne komme på scoringslisten igjen, men det ble bare nesten da han var framme på dødballer.

Alberto Moreno 7

Bra kamp igjen fra vår «comeback kid» på venstrebacken. Fint forspill til 4-0, aggressiv i sitt forsvarsspill og gjorde også et par virkelig helhjertede løp og taklinger.

James Milner 7

Veteranen har ikke lagt skjul på at han helst spiller på midtbanen, og la inn en bra søknad om mer spilletid her. Var aktiv og involvert i mange sjanseskapende angrep.

Emre Can 7

Kunne vært unnskyldt for å ta det litt piano i ankerrollen mot en så underlegen motstander, men Emre var bra skrudd på i dag og viste fysikk og aggressivitet.

Georginio Wijnaldum 6

Gjør ting enkelt, og gikk på mange løp inn i motstanderens straffefelt hvor han også kom til sjanser. Virker fortsatt ikke helt å ha funnet tilbake til formen fra forrige sesong.

Mohamed Salah 9

Hvor mange scoringer kunne Salah hatt? Med det er Mo, han kommer til sjanser og setter noen av dem, men var et konstant uromoment for Maribor den tiden han var på banen. Banens beste i konkurranse med Coutinho, etter vår oppfatning.

Roberto Firmino 8

Scoret to ganske typiske mål for en spiss i kveld, og det var vel en god stund siden. Ikke helt med samme turbo som Salah, men likevel flere nummer for stort for forsvaret til slovenerne.

Philippe Coutinho 9

Når han bestemte seg var han på et høyere nivå enn noen andre ute på banen, og det var nokså ofte. Kampens flotteste mål og en mengde med fine detaljer.

Alex Oxlade-Chamberlain 6

Startet heller svakt igjen, da Klopp ga han mer enn en halvtime opplagt i håp om at en scoring kunne gi ham sårt tiltrengt selvtillit. Forhåpentligvis er det nettopp det som skjedde.

Dominic Solanke

Litt synd at han ikke fikk flere minutter ute på banen når kampen likevel var vunnet. Skulle nok gjerne vært en av dem som scoret for første gang med en liverbird på brystet, men kanskje det kommer mot samme motstander på Anfield?

Daniel Sturridge

Honnør til den gamle goalgetteren for å velge å spille fram bedre plassert Oxlade heller enn å prøve selv.