Borussia Dortmund vil ha Can

Borussia Dortmund følger situasjonen rundt Emre Can, og planlegger å gi midtbanespilleren et tilbud om retur til Tyskland.

13. nov 2017 kl 09.59 Einar Kvande

Det er velinformerte Paul Joyce i The Times som skriver at Borussia Dortmund følger utviklingen rundt Emre Cans kontraktsituasjon med Liverpool, og vurderer å gi ham en sjanse til å returnere til Tyskland.

Cans nåværende kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen, og partene ser ikke ut til å komme til enighet om en ny avtale. Spilleren ønsker en utkjøpsklausul i den nye kontrakten, og det går ikke Liverpool med på, etter at de nektet Philippe Coutinho en tilsvarende klausul da det ble forhandlet frem en ny avtale for brasilianeren så sent som i januar.

Dortmund ønsker seg en ny defensiv midtbanespiller foran neste sesong, og Can har tidligere uttalt at det er hans foretrukne posisjon.

Can's agent, Reza Fazeli, representerer også Dortmund-trener Peter Bosz og Dortmunds midtbanespillere Mahmoud Dahoud og Nuri Sahin.

Juventus følger også med på situasjonen rundt Can, ifølge Joyce. The Times-journalisten skriver videre at man på Anfield nå ser ut til å resignere, og er i ferd med å innfinne seg med at man mister 23-åringen på gratisovergang etter denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]