SKADEFRI  Philippe Coutinho, her i kamp mot Tottenhams Kieran Trippier, vil være tilbake på Wembley tirsdag.

Coutinho bekrefter at han er 100% skadefri

– Dessverre kunne jeg ikke spille for Liverpool i de tre siste kampene, sier brasilianeren.

Philippe Coutinho bekrefter til Liverpool Echo at han er 100% skadefri, og klar til å spille for Brasil mot England på tirsdag.

Lokalavisen på Merseyside forventer at midtbanespilleren kommer til å starte kampen mot England på Wembley, etter at han satt på benken gjennom hele kampen da Brasil slo Japan 3-1 på fredag.

– Dessverre kunne jeg ikke spille for Liverpool i de tre siste kampene på grunn av skade. Nå føler jeg meg 100% skadefri. Jeg har kommet til hektene igjen, og jeg er i god form og tilgjengelig for spill mot England, sier Coutinho.

– Fotballen har vært veldig generøs mot meg

– Jeg ønsker aldri å gå glipp av noen av Brasils kamper. Jeg ser det som en ære å bære landslagsdrakta så ofte som jeg kan.

– England blir vår første europeiske motstander under Tite. Vi ser frem til å kjempe mot dem. De har mange kvalitetsspillere som opererer i en toppliga som Premier League. Det vil uten tvil bli en vanskelig kamp.

– Jeg jobber hardere og hardere for hver dag som går, for å bli en bedre fotballspiller. Det er takket være fotballen at jeg bor i England i dag. Det er takket være fotballen at jeg er i stand til å brødfø familien min. Fotballen har vært veldig generøs mot meg.

Del

Philippe Coutinho

23.11.2017 20:14

– Vi slo av bryteren

Philippe Coutinho er klar på at spillerne har lært av feilen som kostet to poeng i Sevilla.

20.11.2017 10:14

Involvert i scoring hvert 80. minutt

Philippe Coutinho leverer når han er på banen.

16.11.2017 15:13

Moreno ber lagkameraten glemme Barcelona

Siste Til vår nyhetsoversikt
24.11.2017 kl 12:33

Pressekonferanse før Chelsea

Jürgen Klopp skal møte pressen kl. 14.00. Du kan se pressekonferansen her.

+
24.11.2017 kl 11:27

– Selvsagt blir en påvirket av kritikken

Jordan Henderson vil bruke andreomgangen i Sevilla som motivasjon mot Chelsea.

+
24.11.2017 kl 09:06

– Det kommer naturlig

Philippe Coutinho snakker om sine kollegaer i angrepet.

+
24.11.2017 kl 08:43

Lad opp til Chelsea-kampen med nyeste YNTA

En ny episode av You'll Never Talk Alone ligger ute.

+