MER SPILLETID?  Daniel Sturridge har scoret i sine to siste kamper.

Tre kjappeFortjener Sturridge mer spilletid?

Redaksjonen om laget mot West Ham, Liverpools problemer fra 11 meter og Daniel Sturridge.

Om Gini Wijnaldum og Philippe Coutinho begge er ute mot West Ham - hvordan vil du sette opp midtbanen og angrepet?

Arve Vassbotten:
Ville da brukt Henderson, Can og Milner. Selv om det kan bli vel traust. så ser jeg ikke de åpenbare alternativene. Mangelen på kreative alternativer når Coutinho er ute er påfallende i Liverpools lag. Foran står valget mellom Sturridge og OX. OX ser ut til å begynne å nærme seg form, og viste mot Maribor den enorme farten og gode innleggsfoten han har. Men nå som Sturridge har begynt å finne nettet igjen, så går jeg for han sammen med Salah og Firmino.

Einar Kvande:
Det var særdeles uheldig at Gini ble skadet nå som vi har så mange andre midtbanespillere ute med skader, som Lallana, Mané og Coutinho. Jeg ser i grunnen svært få alternativer til de tre som avsluttet på midtbanen mot Maribor, altså Henderson, Can og Milner. Det måtte i så fall være unge Ben Woodburn eller Marko Grujic, men jeg går for de tre rutinerte på midten. I angrepet er Salah og Firmino selvskrevne, og jeg synes Oxlade-Chamberlain gjorde en såpass god kamp mot Maribor at han fortjener en ny sjanse. Så får vi ha Daniel Sturridge og Dominic Solanke i bakhånd som superreserver.

Arve Corneliussen:
Da vil jeg si Can inn sentralt og Sturridge inn for Oxlade-Chamberlain. Det er nok litt sprøtt å ikke ønske seg en £35m-mann fra start med så mange skader i troppen, men jeg synes Milner er bedre enn ham sentralt, at Firmino har sett bedre ut litt dypere enn på topp i det siste og at det stinker mål av Sturridge. Det ville for øvrig vært spennende å se Woodburn i en offensiv midtbanerolle mot det som kommer til å bli et åpent West Ham-forsvar, men Milner er det trygge valget fra start. 

Liverpool har brent sine fire siste straffespark på hjemmebane - hvem synes du bør være klubbens straffetaker?

Arve Vassbotten:
James Milner har tatt 24 straffespark i karrieren, og 20 av dem har gått i mål. At han har bommet på de to siste får være, det er en statistikk som viser at han bør fortsette å ta Liverpools straffer. 

Einar Kvande:
Jeg holder egentlig en knapp på Roberto Firmino, og ville gitt ham tilliten fremover. Mohamed Salah ser jeg ikke på som noen straffeskytter egentlig. Han bommer på en litt for høy andel av de store sjansene han får, og det synes jeg ikke er noen god egenskap hos en straffeskytter. Straffesparket han tok mot Huddersfield imponerte ingen. James Milner har tidligere vært veldig sikker fra straffemerket, men jeg synes straffesparket han tok mot Maribor var veldig lett å lese. Derfor går jeg for Firmino, som jeg tror er den som er best til å holde nervene i sjakk av de tre.

Arve Corneliussen:
Så lenge Milner spiller bør det være ham. Han har bommet på to på rad nå, men har vist over en lang periode at han er til å stole på fra krittet. At en så god straffeskytter har bommet to på rad gir meg heller tro på at det går lang tid til neste gang igjen. Når han ikke spiller, som kommer til å være ofte, ville jeg gått for Coutinho. Han har det klart reneste tilslaget i Liverpool-stallen, og burde ha roen til å håndtere de situasjonene. 

Daniel Sturridge har scoret i sine to siste kamper nå. Har han gjort seg fortjent til mer spilletid?

Arve Vassbotten:
Dessverre er det han gjør uten ball fortsatt ikke godt nok i Klopps system i de tøffe kampene, men i kamper der Liverpool vil dominere og der hans eneste jobb vil være å score så er en Sturridge med målteft igjen - absolutt et alternativ. Ville som nevnt brukt han mot West Ham, men det er endel tøffe kamper framover hvor jeg ikke nødvendigvis tror han vil være førstevalget. 

Einar Kvande:
Nei, det synes jeg ikke. Vi vet at Daniel kan score mål, men utenom scoringene synes jeg ikke han har imponert i nevneverdig grad. Det virker som han har mistet en del fart, noe som var en viktig ingrediens i hans spill da han storspilte i tospann med Luis Suarez. Han har et godt stykke igjen før han er tilbake på det nivået, og jeg tviler vel egentlig på at han noen gang vil komme tilbake på et slikt nivå.

Arve Corneliussen:
Han har hvert fall gjort nok til å starte kampen mot West Ham. Han gjør ikke fryktelig mye bra utenom å score mål, men de to siste har det vært noe ordentlig Sturridge over. Å ha en spiller som lukter de sjansene har en voldsom verdi, og hans tilstedeværelse kan fort være forskjellen på 1-1 og 1-2 på lørdag. Derimot synes jeg ikke han har vært bra nok til å starte når vi har skadefri tropp, og å være super-sub bør være en rolle som passer hans fysikk. 

Del

Daniel Sturridge

03.11.2017 18:10

Se Sturridge lure Mané

31.10.2017 09:30

Sturridge vil ha fast plass

Daniel Sturridge scoret sitt 100. mål i karrieren mot Huddersfield.

30.10.2017 16:49

Det nærmer seg jul...

West Ham United

12.11.2017 21:52

Taktikkskiftet

Mot West Ham så vi et annerledes Liverpool, vi så et lag som var mer pragmatiske og angrep med mer balanse enn vi har sett tidligere.

07.11.2017 09:34

David Moyes bekreftet som ny West Ham-manager

06.11.2017 13:03

Sim-salah-bim

Etter Spurs kampen var det lett å ty til krass kritikk av de røde. Etter siste ukes kamper, som ble avsluttet med en komfortabel utklassing av West Ham United, er det ditto enkelt å rose det samme mannskapet.

Tre kjappe

17.11.2017 09:25

Tre kjappe før Southampton:Bør Can benkes når kontraktssituasjonen er uavklart?

Liverpool.no-redaksjonen svarer på spørsmål om van Dijk, Mané og Can før helgens kamp. Og vi vil høre fra deg hvem som bør starte.

20.10.2017 08:54

Tre kjappe:Mer av det samme

Redaksjonen diskuterer hvordan Liverpool skal klare å følge opp den flotte innsatsen mot Maribor med en ny seier mot Tottenham.

13.10.2017 11:41

Tre kjappe før UnitedHvordan bør angrepet settes opp uten Mané?

Redaksjonen mener Coutinho må flyttes opp.

Straffespark

03.11.2017 18:31

– Vi har ikke diskutert det ennå

Jürgen Klopp holdt kortene tett til brystet angående hvem som kommer til å ta Liverpools neste straffespark.

02.11.2017 11:38

Sliter fra 11 meterHvem bør ta Liverpools straffer?

Liverpool har misset fem av sine siste sju straffespark.

16.08.2017 16:50

Imponerende straffestatistikk for Mignolet

Simon Mignolet kan med god grunn kalle seg en «straffespesialist».

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 09:05

Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

+
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 21:14

Drømmescoring av Rhian Brewster

17-årige Rhian Brewster fikk fulltreff i mini-derbyet, da Liverpool vant 4-0. Det ble også 5-1 seier for Liverpool U18.

+
18.11.2017 kl 18:31

- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

+