I FORM  Simon Mignolet mener at Liverpool har hevet seg betraktelig etter tapet for Tottenham.

Håper at Liverpool skal holde nullen for tredje kamp på rad

Simon Mignolet håper at Liverpool skal følge opp gode resultater mot Huddersfield og Maribor med enda en seier på London Stadium.

Mignolet husker med gru sist Liverpool besøkte London, da de røde tapte 4-1 for Tottenham på Wembley. Men etter å ha vunnet 3-0 i de to siste kampene er selvtilliten tilbake i Liverpool-troppen.

– Etter Tottenham-kampen visste vi at vi måtte slå tilbake, og den beste måten å gjøre det på er ved å levere gode prestasjoner. Du kan snakke om det, noe vi også gjorde på Melwood og på trening, for å korrigere det som skjedde på Wembley, men til syvende og sist må du levere varene ute på banen, og så langt har vi gjort det, uttaler Liverpools førstekeeper til Liverpoolfc.com.

– Etter et skuffende resultat på Wembley har vi vunnet 3-0 to ganger. Nå har vi en kamp til før landslagspausen, og deretter har vi en lang rekke kamper utover vinteren, så vi må avslutte denne perioden positivt med en seier, sier Mignolet om West Ham-kampen.

– Klarer vi det vil vi være i god form og i god posisjon foran den lange rekken med kamper hvor alt kan skje.

To like kamper

Både Huddersfield og Maribor klarte å frustrere Liverpool i 45 minutter, men så klarte Liverpool å få hull på byllen.

– Huddersfield og Maribor var to veldig like kamper. Vi møtte to lag som forsøkte å forsvare seg, og som la seg bakpå og gjorde det vanskelig for oss å bryte dem ned. Du må være tålmodig, fortsette å spille fotball inntil det rette øyeblikket kommer, og det gjorde vi. Men samtidig måtte vi sørge for at vi var godt organiserte, slik at vi ikke slapp til kontringer eller dødballer.

– To kamper, ingen baklengsmål og seks mål er positivt. Vi må fortsette slik. Vi må fortsette å gjøre de samme tingene som vi gjorde i de to kampene, og forsøke å gjøre det enda bedre. Det er alltid målet. Vi kan fortsatt forbedre oss.

Forventer en vanskelig kamp

West Ham ligger på 16.plass i Premier League foran kampen i morgen.

– West Ham blir en helt annen utfordring. De er ikke i sin beste form, og har slitt litt. Derfor er de kanskje et farlig lag, for de ønsker virkelig å ta tre poeng på hjemmebane, og det er aldri enkelt mot West Ham på bortebane.

– Jeg er sikker på at de blir vanskelige å slå, for de vil også forsvare seg med livet som innsats. Det blir nok en kamp hvor vi må skape mange sjanser, og samtidig sørge for at vi ikke gir dem rom i vår ende, slik at West Ham kan skape de sjansene de ønsker seg. 

– Jeg mener vi er i god form. vi ønsker å reise til London og avslutte denne perioden på en god måte, med en ny seier.

Del

Simon Mignolet

18.11.2017 19:33

Ny smultring for Mignolet & Co

14.11.2017 19:51

Mignolet starter - Origi på benken

13.11.2017 17:39

Mignolet får sin 20. landskamp

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+