Vi fulgte kampenIngs med fire mål og to målgivende

Liverpool U23 knuste Bristol City.

5. nov 2017 kl 14.12 Arild Skjæveland

Det meste handlet om Danny Ings i dag, med fire mål og to målgivende! En veldig god førsteomgang av de helrøde, og en ganske god andreomgang, mot et lag av langt lavere kvalitet.

Kvalitetsforskjellen var enorm, og det ble en svært komfortabel 7-0 seier til slutt for Neil Critchleys gutter.

2. omgang

90. min: Det legges til to minutter.

87. min: 7-0 WILSON! Til slutt satt den for Harry Wilson, og det er så fortjent. Waliseren spiller vegg med Danny Ings, og løfter ballen over keeper.

85. min: Keeper er langt ute etter å ha forsøkt å takle Herbie Kane. Harry Wilson prøver seg fra midtbanen, men ballen går like til side for det tomme målet.

78. min: George Johnston kommer inn for Juanma.

73. min: 6-0 MASTERSON! Harry Wilson slår inn fra høyre. Conor Masterson får ballen helt umarkert i feltet, og kan enkelt sette inn 6-0.

70. min: Bristol Citys kaptein Baldwin river ned Yan Dhanda og får sitt andre gule for dagen. Det første kom på en alt for hard takling på Matty Virtue. De må fullføre kampen med 10 mann.

68. min: 5-0 INGS! Danny Ings scorer igjen Jon Flanagan skyter fra utenfor boksen. Keeper må gi retur, og der er Ings på plass og header inn sitt fjerde.

63. min: Masterson kommer inn for Jones.

60. min: Langt mindre tempo og sjanser i den andre omgangen. Det skjer veldig lite i en kamp som er avgjort for lengst.

51. min: Herbie Kane kommer inn for Ovie Ejaria.

50. min: Ovie Ejaria ser ut til å få seg en smell i ryggen etter et taklingsforsøk. Han halter av banen, og det spørs om han kan fortsette her.

46. min: Ings og Harry Wilson kombinerer fint, og ballen havner hos Matty Virtue. En god redning forhindrer 5-0.

46. min: Danny Ings sparker i gang den andre omgangen. Ingen bytter av Liverpool i pausen.

Pauserapport

Liverpool spilte en meget god førsteomgang, hvor det var veldig stor forskjell på lagene. Danny Ings scoret i kampens første minutt.

Gjestene fikk sin største sjanse da de fikk et mål annullert etter fem minutter - trolig for en dytt på målvakt Kelleher. Etter det handlet alt om Liverpool og Danny Ings. Spissen scoret hattrick på 21 minutter, og kunne hatt flere.

Spiller Ings 90 minutter bør det være gode sjanser for enda flere scoringer. Og vi venter fortsatt på at Harry Wilson skal få ballen i nettet.

1. omgang

40. min: Kelleher gjør en god dobbelredning. Nå var det lenge siden gjestene hadde prøvd seg.

33 min: 4-0 DHANDA! Yan Dhanda legger på til 4-0, og det er et flott mål. Danny Ings med en strålende pasning, og Dhanda med en ditto god avslutning.

23. min: Ings er veldig nære sitt fjerde! En god redning forhindrer det.

21. min: 3-0 INGS! Først treffer Harry Wilson stolpen. Ballen havner etterhvert ut til Danny Ings. Han banker inn sitt tredje! Hattrick på 21 minutter.

17. min: 2-0 INGS! Danny Ings scorer igjen. Brannagan starter angrepet med en flott ball til Ings. Ings spiller til Wilson, og får ballen tilbake. En flott scoring av de røde.

14. min: Bristol City sliter med å komme seg ut av sin egen banehalvdel. Liverpool står høyt, og vinner et par cornere. Liverpool bør kunne få et til her snart.

5. min:Harry Wilson tvinger frem en god redning. Like etter angriper Bristol City. De får ballen i mål, men det annuleres.

1. min: 1-0 INGS! Der sitter den umiddelbart! Danny Ings setter ballen i mål med en god avslutning.

Liverpool møtte Bristol City i Premier League Cup. Kampen spilles i Chester, og Neil Critchley valgte ut følgende lag:

Kelleher, Flanagan, Jones (Masterson 63), Whelan, Juanma (Johnston 78), Brannagan, Virtue, Ejaria (Kane 51), Wilson, Dhanda, Ings.

Benk: Firth, Alves.