NY GOD KAMP  Alberto Moreno har hatt en god sesong så langt, og var blant Liverpools beste spillere mot Maribor.

– Jeg er ikke langt unna mitt toppnivå nå

Alberto Moreno har vært den store overraskelsesmannen i den røde trøya denne høsten.

Moreno fikk starte bare to ligakamper forrige sesong, hvor han tapte plassen sin til James Milner. Spanjolens Liverpool-karriere virket å være over da Jürgen Klopp handlet inn Andy Robertson i sommer, men mot alle odds har Moreno kjempet seg tilbake og gjort venstrebackplassen til sin.

– Jeg er lykkeligere nå som ting går bra for meg. Jeg vil påstå at jeg har hatt en brukbar sesong så langt. Kanskje den beste i min karriere som profesjonell fotballspiller, uttaler Moreno til Mirror.

– Jeg er ikke langt unna mitt toppnivå nå, men dette har ikke kommet av seg selv. Det handler om hardt arbeid, fortsetter spanjolen.

– Du må ofre deg for å hjelpe laget. Jeg jobbet hardt under preseason, og kjempet for å komme tilbake på laget. Dette bunner i mitt sterke ønske om å bli værende her i Liverpool, en av verdens beste klubber.

– Jeg lever for Liverpool. Jeg elsker Liverpool. Jeg ønsker alltid å vinne når jeg tar på meg Liverpool-drakten.

Viktig kamp mot gamleklubben

Den 21. november skal 25-åringen returnere til sin hjemby Sevilla, og møte sin gamle klubb i en svært viktig Champions League-kamp. Liverpool kan for første gang på ni år sikre seg avansement fra gruppespillet dersom de vinner kampen.

– Det blir en spesiell kamp, dersom jeg blir tatt ut til å spille. Mange fra min familie og mange av mine venner vil sitte på tribunen.

– Vi reiser dit for å vinne. Jeg kommer til kjempe for at vi skal vinne, slik jeg gjør hver gang jeg tar på meg drakten.

– Jeg har aldri kommet videre fra gruppespillet i Champions League, så det vil være veldig spesielt om vi klarer å ta oss videre. Det er jeg sikker på at det vil være for alle her.

– Det er noen år siden sist klubben tok seg videre fra gruppespillet. Supporterne fortjener det nå.

Målgivende

Moreno slo innlegget som førte til at Daniel Sturridge satte inn Liverpools tredje mål i 3-0 seieren over Maribor.

– Du ønsker alltid å hjelpe laget ditt, og når du som forsvarsspiller bidrar med en målgivende pasning er det noe som gjør deg lykkelig. Det er bevis på at du hjelper laget, og gjør det bra som en del av laget.

Del

Alberto Moreno

20.11.2017 23:11

Klar for nytt møte med gamleklubben

19.11.2017 18:48

Alberto Moreno jr

16.11.2017 15:13

Moreno ber lagkameraten glemme Barcelona

Siste Til vår nyhetsoversikt
24.11.2017 kl 12:33

Pressekonferanse før Chelsea

Jürgen Klopp skal møte pressen kl. 14.00. Du kan se pressekonferansen her.

+
24.11.2017 kl 11:27

– Selvsagt blir en påvirket av kritikken

Jordan Henderson vil bruke andreomgangen i Sevilla som motivasjon mot Chelsea.

+
24.11.2017 kl 09:06

– Det kommer naturlig

Philippe Coutinho snakker om sine kollegaer i angrepet.

+
24.11.2017 kl 08:43

Lad opp til Chelsea-kampen med nyeste YNTA

En ny episode av You'll Never Talk Alone ligger ute.

+