Jürgen Klopp forsvarer sene baklengsmål

Liverpools manager mener at hans lag ikke kunne gjort noe annerledes i sluttminuttene mot Chelsea.

29. nov 2017 kl 00.03 Torbjørn Flatin

Liverpool ledet mot Sevilla og Chelsea, men måtte nøye seg med uavgjort. Det samme har skjedd tidligere i sesongen mot Watford og Newcastle, og også på Anfield mot Sevilla. Til Liverpool Echo avviser imidlertid Jürgen Klopp at hans lag ikke er i stand til å kontrollere kamper.

- Du kan alltid hevde at det å kontrollere kamper er et tema, men du må også tenke på motstanderen.

- Chelsea satte innpå Fabregas, som er en helt annen spiller enn de andre som var på deres lag. I et øyeblikk, med en pasning som jeg tror ingen så utenom Fabregas. Slik var situasjonen og det var virkelig vanskelig.

- Du må reagere på øyeblikk, og i disse øyeblikkene kan det andre laget score et mål. Vi mistet ledelsen i to kamper meg jeg forstår ikke hvorfor det skal gjøres en stor sak ut av det.

- Det dreier seg om kvaliteten til det andre laget. Noen ganger må du ha litt flaks når du forsvarer deg. Lag som forsvarer seg dypere behøver hjelp fra en tverrligger, en stolpe, det var noe vi ikke hadde.

- De skapte ikke mange sjansene. Målet var ikke en gang en sjanse, det var et innlegg og vanligvis vil Simon eller en av forsvarerne komme på det.

- Du kan alltid gjøre det bedre, men i denne kampen tror jeg ikke det var mulig å gjøre det bedre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]