LALLANA UTTALER SEG  Adam Lallana har latt seg intervjue av Raphael Honigstein i forbindelse med boken «Klopp: Bring the Noise».

Lallana om hvorfor Liverpool har slitt mot de mindre klubbene

Adam Lallana mener at Liverpools problemer mot mindre fasjonabel motstand er en mental greie.

RYKENDE FERSK  Boken "Klopp: Bring the Noise" slippes denne uken.

Det er i Raphael Honigsteins bok «Klopp: Bring the Noise» at Lallana uttaler seg om Liverpools problemer mot de mindre klubbene.

– Det er en mental greie. Når du har riktig innstilling fungerer taktikken bedre. Det vet manageren, og det er ikke noe du kan forandre over natten. Men han poengterer at dette er noe vi må få rettet på. Så snart vi klarer å ha den rette innstillingen i disse kampene, føler jeg vi kan oppnå noe virkelig spesielt, siteres Lallana i boken ifølge Daily Mail.

Jürgen Klopps assistent Peter Krawietz mener det ikke er unaturlig å tenke på den måten.

– Det er bare menneskelig å tenke på kampene mot de mindre klubbene på den måten. Selv journalister tenker slik, tror jeg. Dere reiser til Aston Villa v Burnley, og tenker «ja, ja, la oss sjekke den ut», mens pennene deres er skarpe når dere ser Chelsea v Spurs. Uansett må det være forbudt for en spiller å tenke på denne måten. Vi kjemper mot det. Vi gjentar til det kjedsommelige at det samme antall poeng står på spill, uansett hvem som er motstander, sier Krawietz i boken.

– Vi ønsker et lag med konstant høy energi. Et lag som har ballen og dominerer rytmen i kampene, og da kreves det en viss intensitet. Det er bare slik det er, legger han til.

Prater tysk

I boken avslører også Lallana at Klopp ofte legger om til sitt tyske morsmål.

– Når han blir sint sier Klopp: «Jeg skulle ønske jeg kunne snakke tysk til deg». Engelsken hans er fantastisk. Jeg skjønner alt han ønsker å si til meg. Klemmene er også genuine. Han vil fortelle deg når han er fornøyd med deg, og han vil fortelle deg når han ikke er fornøyd med deg. Han er tvers gjennom ærlig.

– Han klarer ikke å skjule følelsene sine. Ønsker han å si noe, så sier han det. Han sier han kan være din venn, men ikke din beste venn, for han må ha disse vanskelige samtalene med oss av og til. Han blir frustrert iblant, og da sier han at vi ikke skjønner hvor gode vi er.

Boken «Klopp: Bring the Noise» slippes kommende torsdag, 16. november, og kan forhåndbestilles/kjøpes fra blant andre Amazon for £9.99.

Del

Jürgen Klopp

18.11.2017 00:31

– Jeg er helt frisk

17.11.2017 16:30

Klopp fikk spørsmål om Van Dijk

15.11.2017 23:01

Klopp er tilbake på treningsfeltet torsdag

Jürgen Klopp er skrevet ut fra sykehuset.

Adam Lallana

16.11.2017 15:15

Intervju med Lallana og Henderson

15.11.2017 19:13

Se hvem som er tilbake– Jeg er klar!

Adam Lallana er tilbake i full trening, og melder på Instagram at han er klar. Se treningsbildene.

15.11.2017 12:35

Mané kan bli spilleklar til lørdagens kamp

Liverpool håper at Sadio Mané rekker å bli friskmeldt i tide til neste kamp mot Southampton. Gode nyheter også om Adam Lallana og Jordan Henderson.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 17:06

Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+
17.11.2017 kl 20:23

«Nå er det en sjanse»

Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

+