Spillerbørs etter 4-1 i London:Liverpools beste da han scoret sitt 11. og 12. for sesongen

Vi har Mohamed Salah som banens beste, men det var jevnt om prisen.

4. nov 2017 kl 20.48 Arild Skjæveland

Simon Mignolet 5 - Dagens kaptein har ikke så mye å gjøre, men har likevel et par veldig tvilsomme involveringer. Veldig passiv når Ayew er gjennom og treffer stolpen, og feilberegner ballen og er nær ved å gi West Ham en helt unødvendig sjanse på 2-0.

Joe Gomez 5 - En tålig bra førsteomgang, men har fem minutter som trekker veldig ned når West Ham angriper og har litt momentum. Må ta en del av skylden for Lanzinis redusering, og lager farlige frispark som hjemmelaget ikke utnytter.

Joel Matip 7- Må først forsvare seg mot beinrappe Hernandez, og får så en ny utfordring etter pause med Andy Carroll. Klarer seg stort sett greit, og fint at han kommer seg på scoringslista igjen!

Ragnar Klavan 6 - Som Matip. Har et par minutter i førsteomgang der han gambler og bommer litt på hvor ballen skal komme, men blir heldigvis ikke straffet.

Alberto Moreno 7- Har ikke like mye å henge fingrene i som Gomez. Ser ut til å ha fått beskjed om å ikke være med like mye med fremover som han vanligvis er. En kan lett se at spanjolen er i form.

Emre Can 8 - Veldig god kamp av Emre Can, som spilte som en av to dype midtbanespillere. Veldig god i de mange tøffe duellene, og står frem.

Gini Wijnaldum 7 - Ble på mystisk vis frisk over natten, og gjør en god jobb sentralt på midten sammen med Can.

Oxlade-Chamberlain 8 - Hans første start i ligaen, og hans beste kamp så langt for klubben. Vil mye, og lykkes også med mye i dag. Scorer et viktig mål som slår luften ut av et West Ham med momentum.

Sadio Mané 7 - To flotte målgivende og en del småpent fra Sadio Mané, men en kunne se at han hadde vært ute en stund. Spilte langt mer enn de 25 minuttene Klopp hadde varslet på forhånd!

Mohamed Salah 8 - Spiller i en ny rolle, og etter de første 20 minuttene fungerer det veldig bra. Scorer to flotte mål, og er veldig mye involvert. Takk Hector Cuper, for at han får fri fra landslagsoppdrag. Liverpools beste

Roberto Firmino 8 - En meget god kamp fra brasilianeren på topp, og i dag var det kun scoringen som manglet. Fungerer veldig godt i den rollen sentralt oppe, og er mye involvert.

James Milner - Kommer inn for Sadio Mané når det gjenstår 13 minutter. Trolig for å trygge seieren, men er nære ved scoring både en og to ganger.

Dejan Lovren - Spiller tre minutter på slutten.

Dominic Solanke - Spiller tre minutter, og har en brukbar avslutning til side for mål.