NÆRMER SEG RETUR:  Liverpool skal arrangere en treningskamp på Melwood for å gi blant andre Adam Lallana en gjennomkjøring foran Premier League-oppstarten etter landslagspausen.

Skal spille bak lukkede dører

Adam Lallana er snart tilbake i aksjon og skal gjøre «comeback» i en treningskamp på Melwood.

Neste uke skal Lallana trappe opp treningen og bli involvert i en treningskamp bak lukkede dører på treningsfeltet. Kommer 29-åringen helskinnet gjennom den, er han i rute til å spille mot Southampton i første kamp etter landslagspausen.

Kampen skal også inkludere juniorer og førstelagsspillere som ikke er opptatt med landslagsfotball, melder Chris Bascombe i Telegraph. Det er blant andre Alex Oxlade-Chamberlain, Daniel Sturridge og James Milner.

Hardt kampprogram i vente

Lallana har ikke spilt en kamp siden han skadet låret under møtet med Atlético Madrid i Audi Cup under sesongoppkjøringen 2. august, og har følgelig måttet se lagets 18 opptredener hittil denne sesongen fra sidelinja.

En vellykket retur nå vil være svært beleilig for Liverpool som etter Southampton-kampen på Anfield møter Sevilla (B), Chelsea (H), Stoke (B), Brighton (B), Spartak Moskva (H), Everton (H), West Bromwich (H), Bournemouth (B), Arsenal (B), Swansea (H), Leicester (H) og Burnley (B) i et tett program frem til nyåret.

Samtidig følger klubben utviklingen til Philippe Coutinho for Brasil. Han er inne i siste fase av rehabiliteringen etter en lårskade, og forventes tilbake i spill mot England på Wembley neste tirsdag.

Del

Adam Lallana

16.11.2017 15:15

Intervju med Lallana og Henderson

15.11.2017 19:13

Se hvem som er tilbake– Jeg er klar!

Adam Lallana er tilbake i full trening, og melder på Instagram at han er klar. Se treningsbildene.

15.11.2017 12:35

Mané kan bli spilleklar til lørdagens kamp

Liverpool håper at Sadio Mané rekker å bli friskmeldt i tide til neste kamp mot Southampton. Gode nyheter også om Adam Lallana og Jordan Henderson.

Skader

18.11.2017 00:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

15.11.2017 18:12

Kapteinen tilbake i full trening

Jordan Henderson hadde onsdag sin første treningsøkt med resten av laget.

15.11.2017 12:35

Mané kan bli spilleklar til lørdagens kamp

Liverpool håper at Sadio Mané rekker å bli friskmeldt i tide til neste kamp mot Southampton. Gode nyheter også om Adam Lallana og Jordan Henderson.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+