SKADEPLAGET  Sadio Mané har slått opp igjen den samme skaden som han fikk forrige gang han spilte landskamp for Senegal.

Slo opp igjen skaden

Sadio Mané returnerer til Liverpool etter at han under spill for Senegal mot Sør-Afrika slo opp igjen hamstringskaden som har plaget ham den siste måneden.

Sadio Mané vil bli nøye undersøkt av Liverpools medisinske stab når han kommer tilbake til Melwood, etter at han fikk dra hjem før Senegals andre kamp mot Sør-Afrika denne uken.

Fotballforbundet til Senegal la sent i går kveld ut en pressemelding der de bekreftet at Mané har fått tillatelse til å dra hjem til Merseyside, etter at han han hadde fått kjenning med «en gammel skade» under fredagens VM-kvalifiseringskamp mot Sør-Afrika i Polokwane.

Senegal sikret seg VM-plass da de slo Sør-Afrika 2-0 i kampen. I Liverpool er man imidlertid nå mest bekymret for Sadio Manés helsetilstand.

Mané var tilbake overraskende tidlig etter at han opprinnelig fikk skaden under spill for Senegal i oktober. Han var tilbake i spill for Liverpool i 4-1 seieren over West Ham. Før det hadde 25-åringen vært ute av spill i en måned med hamstringskaden. Liverpool Echo forstår det slik at det er denne skaden det snakkes om når fotballforbundet til Senegal nevner «en gammel skade» i pressemeldingen.

I pressemeldingen heter det at «etter samtaler mellom den medisinske staben til Senegal og deres kolleger i Liverpool, var det felles enighet om at spilleren skulle gjøres tilgjengelig for sin klubb igjen, slik at han kan fortsette behandlingen til han blir helt skadefri».

Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde uansett håpet at Mané skulle bli frigitt av Senegal dersom de var kvalifisert for VM allerede etter den første kampen, og Liverpool sendte også fysioterapeut Scott McAuley sammen med Mané slik at han kunne følge med på stjernespillerens helsetilstand under landslagsoppholdet.

Liverpool Echo skriver at Mané vil bli undersøkt så snart han er tilbake på Melwood, og Klopp håper selvsagt at skaden skal være liten, slik at afrikaneren ikke går glipp av flere kamper for klubblaget.

Liverpools neste kamp er mot Manés forrige arbeidsgiver, Southampton, kommende lørdag.

Del

Sadio Mane

17.11.2017 09:25

Tre kjappe før Southampton:Bør Can benkes når kontraktssituasjonen er uavklart?

Liverpool.no-redaksjonen svarer på spørsmål om van Dijk, Mané og Can før helgens kamp. Og vi vil høre fra deg hvem som bør starte.

15.11.2017 12:35

Mané kan bli spilleklar til lørdagens kamp

Liverpool håper at Sadio Mané rekker å bli friskmeldt i tide til neste kamp mot Southampton. Gode nyheter også om Adam Lallana og Jordan Henderson.

15.11.2017 10:46

Se vår store skadeoversikt:Skadefri Coutinho tilbake i spill

Hele 23 Liverpool-spillere har havnet på skadelista på ett eller annet tidspunkt siden preseason. Her er hele lista.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 21:33

Ny 3-0 seier på Anfield

Gjenopplev mål og sjanser fra TV2 Premium etter tre klare poeng hjemme mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 21:14

Drømmescoring av Rhian Brewster

17-årige Rhian Brewster fikk fulltreff i mini-derbyet, da Liverpool vant 4-0. Det ble også 5-1 seier for Liverpool U18.

+
18.11.2017 kl 18:31

- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

+
18.11.2017 kl 17:06

Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

+