Spartak-back går glipp av kampen på Anfield

Spartak Moskvas venstreback Dimitri Kombarov ble skadet i går kveld.

28. nov 2017 kl 12.15 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Spartak Moskva har fått skadet sin faste venstreback foran kampen mot Liverpool på Anfield i neste uke.

Dimitri Kombarov brakk et ribbein da Spartak slo Zenit St Petersburg 3-1 i den russiske ligaen mandag kveld.

En plass i cupspillet i Champions League står som kjent på spill når Liverpool er vertskap for Spartak på Anfield onsdag i neste uke. Liverpool trenger ett poeng for å gå videre fra gruppe E, og en seier vil garantere Anfield-klubben førsteplassen i gruppen.

Spartak må vinne kampen for å gå videre, men vil ha fått et løft av den flotte seieren over Zenit. Moskva-klubben er nå ubeseiret i sine 11 siste kamper.

Alexander Samedov headet inn åpningsmålet mot Zenit, før Luiz Adriano økte til 2-0. Zenit-kaptein Domenico Criscito reduserte til 2-1 ti minutter før pause. Spartak fikk så Fernando utvist i andre omgang, men innbytter Mario Pasalic avgjorde matchen med en scoring på overtid.